Milyen anime-t ajánlotok elsőként?
valami fantasy stílusúra gondoltam mint a SAO( bár csak az első 16 részt láttam mert nem érdekelt ez a tünérkés maszlag)
ja bocsi így másodikként mit ajánlotok?:D
Black Rock Shooter ?
Elvont, és talán nem mindenkinek tetszik, de szerintem valami fenomenálisra sikerült, és csak 8 részes. :)
Harc, és fantasy a legtöbb elem benne, de lényegében a barátságról szól :)
remélem tudtam segíteni, én sem vagyok valami nagy animés ,illetve nem ismerek sokat :D
Naruto az alap, de ha tetszett a SAO akkor Accel World... de en valami nyugis animevel kezdenek, aztan kesobb meg a komolyabbak... Kezdesnek Naruto, Bleach, FMA:Brotherhood, Soul Eater, Strike the Blood, Ao no exorcist...
Aztan kezdj neki az igazi muveknek: Code Geass, Mirai Nikki, SAO, Guilty Crown, Steins:Gate, Attack on Titan, Zetsuen no Tempest, Devil Survivor 2, Death Note, Tokyo Ravens, Medaka Box, Highschool of the Dead, Shiki, Elfein Leid, Another, Angel Beats...
Lehet kicsit sokat irtam, de ha igy nezed nem banod meg, csak a jo animeket irtam le, amik nagyon tetszettek!!
Remelem segithettem !! :))
az elfen leidből láttam az első 7 részt, kicsit sok benne a mesztelenkedés, de mind1;)am tetszett izgalmas és a többi is jónak hangzik
am köszi és mindenkinek megy a zöld ujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!