Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen anime-t ajánlotok...

Milyen anime-t ajánlotok elsőként?

Figyelt kérdés

valami fantasy stílusúra gondoltam mint a SAO( bár csak az első 16 részt láttam mert nem érdekelt ez a tünérkés maszlag)

ja bocsi így másodikként mit ajánlotok?:D

2014. jún. 20. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:
lehetőleg nem a Naruto
2014. jún. 20. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Black Rock Shooter ?

Elvont, és talán nem mindenkinek tetszik, de szerintem valami fenomenálisra sikerült, és csak 8 részes. :)

Harc, és fantasy a legtöbb elem benne, de lényegében a barátságról szól :)

remélem tudtam segíteni, én sem vagyok valami nagy animés ,illetve nem ismerek sokat :D

2014. jún. 20. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
2014. jún. 20. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Naruto az alap, de ha tetszett a SAO akkor Accel World... de en valami nyugis animevel kezdenek, aztan kesobb meg a komolyabbak... Kezdesnek Naruto, Bleach, FMA:Brotherhood, Soul Eater, Strike the Blood, Ao no exorcist...

Aztan kezdj neki az igazi muveknek: Code Geass, Mirai Nikki, SAO, Guilty Crown, Steins:Gate, Attack on Titan, Zetsuen no Tempest, Devil Survivor 2, Death Note, Tokyo Ravens, Medaka Box, Highschool of the Dead, Shiki, Elfein Leid, Another, Angel Beats...

Lehet kicsit sokat irtam, de ha igy nezed nem banod meg, csak a jo animeket irtam le, amik nagyon tetszettek!!

Remelem segithettem !! :))

2014. jún. 20. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:

az elfen leidből láttam az első 7 részt, kicsit sok benne a mesztelenkedés, de mind1;)am tetszett izgalmas és a többi is jónak hangzik

am köszi és mindenkinek megy a zöld ujj

2014. jún. 20. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:
am az elfen leidet is ma ( a kérdés napján) néztem
2014. jún. 20. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
fairy tail
2014. jún. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!