Milyen animéket ajánlotok?
Nem túl hosszúakat, mondjuk amiknek csak 13 vagy 26 részük van, ne 200(mert már amúgy is nézek Naruto Shippuudent, Bleach-et, One Peace-t meg Fairy Tail-t)
Nem igazán vagyok oda a zombis animékért, viszont a vámpírosokat imádom ^^ Szeretem a picit véresebbeket is, de a romantikusakat is szeretem :)Bárr azokért sem vagyok oda amiben 5 fiú van egy lány körül... Na ha van valamilyen anime ami megfelel a kritériumoknak akkor osszátok meg ;D
Eddig ezeket láttam:
-Elfen Lied
-Another
-Higurashi no naku koro ni
-Death note
-Highschool of the dead
-Mirai nikki
-Deadman wonderland
-Shiki
-Uta no prince sama maji love 1000%
-Vampire knight
Előre is köszönöm! :D (ja és még annyi hogy az ecchi-ket sem bírom annyira :DD bocsii )
lovley complex (elég ismert cuki imádom)
kamisama hajimemashita (nagyonjóó egyik kedvencem Tomoe*-*)
karin (vámpíros...)
Ituzara na kiss (tipikus buta lány okos fiú páros ez is jó)
sukitte ii na yo ( :333.)
tonari no kaibutsu-kun (különc lány és fiú barátkozása csirkeee.)
Ennyi jutott eszmbe így gyorsan ,remélem tetszik az összeset imádom.^^.jó szórakozást.!
Romantikusok:
-itazura na kiss
-kamisama hajimemashita
-kaichou wa maid-sama
-sword art online (romantika is van benne)
Komolyabbak
-zetsuen no tempest the civilization blaster (nagyon sok mindenről szól, szerintem nem átlagos anime... imádtam, imádom, nagyon ajánlom)
-fullmetal alchemist brotherhood (64rész, de megéri)
-trigun (kemény, nem szokványos, de nagyon jó, 1x mindenképp megéri megnézni)
Ao no exorcist (másnéven Blue exorcist)
Démonos sátános harcolós anime, van benne némi romantika is. Még csak pár része van, magyar szinkron nincs csak felirat.
Shingeki no kjoyin,ao no exorcist,darker than black,
a SAO(sword art online) elsĂśfele nem volt rosz de a vĂŠgĂŠn mĂĄr teljesen elcsesztĂŠk
elvileg a code geas(asszem igy irjĂĄk) is jĂł de azt nem lĂĄttam mĂŠg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!