Miről szól a Vampire Knight című anime?
Figyelt kérdés
Már rengeteg sok jót hallottam róla, valaki tudna linkeli olyan oldalt ahol leírják a történtét, vagy valaki le tudná írni nekem? És nektek mi a véleményetek róla? Érdemes lenne megnézni?(lány vagyok)2014. jún. 8. 22:07
1/6 anonim válasza:
egy akadémián játszódik ahol vannak a nappali tagozatosok és az éjjeli tagozatra járnak a vámpírok, akik nagyon szépek és nappali tagozatosok közül csak ketten tudják hogy a másiki csoportba vámpírok, ők ketten az őreik az éjjeli tagozatnak yuki és zero, yuki a főszereplő csaj róla szól az életéről meg a múltjáról
én nagyon szeretem megéri megnézni 14/L
2/6 A kérdező kommentje:
Hű, mostmár mégjobban érdekel *-* azt nem tudod véletken hofy neten is lehet e nézni vagy le kell tölteni?
2014. jún. 9. 00:47
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2014. jún. 9. 08:14
5/6 anonim válasza:
Nekem a rajzolással van bajom hogy a Zero 2x olyan magas mint Yuki... nem csináltak 3. évadod emiatt befejezetlen a vége..
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap elkeztem nézni, nagyon tetszik, már a második évadot nézem. Zerot tényleg kocsit magasra rajzolták, de íg is nagyon jó:)
2014. jún. 10. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!