Ki a kedvencetek a Vampire Knight-ból? Zero vagy Kaname? És miért?
KANAME, mert kiáll Yukkiért, hatalmas játékos, és nagyon szereti a barátait
Zero olyan mint egy 13 éves kis csaj, akinek épp megjött. xD
Bár talán Zero szenvedett eddig a legtöbbet...
Neked kérdező?
Én egyetértek a kérdezővel, és nekem is Zero a kedvencem. Én valahogy nem Kanamét, hanem Őt tiaztelem jobban, hiába Ő az egyik legbunkóbb szereplő (néha), és még akkor is Ő marad a
kedvenc és a legjobb! ;)
Egyetértek a kérdezővel, Zero élete sokkal nehezebb. Elvesztette gyerek fejjel a szüleit, azt hitte, hogy Shizuka megölte az öccsét, és még meg is harapta a tisztavérű. Azért négy évig visszafogni a vérszomját, és titokban tartani felszínre törő énjét... Nem kis fájdalmakkal járt neki, mind lelkileg, mint fizikailag. Yuuki vére bár segített rajta, hogy elkerülje az E-szintre süllyedést, de közben elég sok fájdalmat okozott neki, ahogy lassan beleszeretett a lányba. Közben végignézhette, ahogy a lány Kanamét választja, és vele megy el a végén. Előtte persze ott volt Ichirou feltűnése, ellenségeskedése és bosszúja... De azért az is megviselhette, hogy a karjaiban halt meg az öccse.
Szerintem Kaname viselkedése elfogadhatatlan. Mindenkit a szó szoros értelmében bábuként mozgatott és kihasznált, hogy Yuuki-t megvédje. Tény, hogy Kaname élete se volt egyszerű, de véleményem szerint önző (pontosabban Yuuki irányába).
Én egyértelműen Zero-párti vagyok, Kanamét pedig egyre jobban megutáltam a történet alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!