Nagy Vampire Knight fan vagyok, láttam az animét, elolvastam a mangát és ott összezavarodtam, mikor Kaname azt mondja Yuukinak, hogy nem a testvére és visszaemlékezik meg ilyenek. Most akkor Yukinak ki Kaname?
még nem néztem végig az animét (csak a sima Vampire Knightot, még van a Quilty és a 2. évad), és nem is olvastam a mangát.
Viszont tudom, hogy (ha később nem változik a helyzet) Kaname csak megmentette Yuukit, és semmi rokoni szálak nem fűzik őket egymáshoz. Nem testvérek, meg semmit. Csak megmentette egy E szintű vámpírtól, és "keresett" neki családot. De nem tudok róla, hogy testvérek lennének, csak nagyon rég óta ismerik egymást.
első vagyok. Bocsánat, tényleg nem számítottam ilyen fordulatra, de igen, Yuuki és Kaname tényleg testvérek (mármint a Guility 10. részében, ahol most tartok, azok), és a szüleik is szerelmes testvérek.
Még egyszer elnézést kérek...
1. vagyok.
igen, az nekem is feltűnt, hogy mondta, hogy "Bárcsak édes testvérének született volna", vagy ilyesmi.
Te hol nézted tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!