Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Death Note-ban, mikor L...

A Death Note-ban, mikor L meghal, akkor neki vége? Nem fog feltámadni vagy valami? Csak így kinyírták?

Figyelt kérdés
Ő a kedvencem, úgyhogy remélem nem lett ennyivel vége! Annak szurkoltam, hogy lebuktassa Kirát!

2014. máj. 25. 19:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi, nekem a film is tetszik, bár az anime annak ellenére, hogy a kedvencemet kinyírták :(((((( Jobb tetszik. Talán azért, mert az animében a karakterábrázolás inkább az európaiakra hajaz, és filmben pedig japánok szerepelnek. (tudom, mivel japán film :( )

Meg az, akit az animében kedveltem, azzal a filmben, mondjuk úgy hogy nem szimpatizálok! L, akit annyira kedvelek, ott abszolút nem szimpi! Mindkettő jó, de nekem akkor már az anime jobban bejön. Leginkább Ryuzaki miatt néztem, most viszont elszomorodtam, mert a halálával az anime színvonala is romlott!

Ja és még az lenne a kérdésem, hogy a második évad openingjében, miért szerepel L, ha ott már nem él? Hogy emlékeztessenek, a legjobbat kirúgtuk? XD

Na, mindegy, azért köszike!

2014. máj. 27. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:

ha nem szerepelne le spoilereznek, hogy meghalt nem?

regen lattam az animet de L halala egy vicc volt, ha jol emlekszem veletlenul tudja meg a nevet, mikor az egyik idiota veletlenul kimondja.. a film szerintem sokkal jobb volt.. es a vege is ezerszer jobb.. az a near meg a mello ficko egy elbaszott pancser :D furcs mod nekem meg a filmben volt sokkal szimpibb, animeban inkabb Kira-nak szurkoltam :)

2014. máj. 27. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
A filmben is meghal a végén csak azt már nem mutatják. (Szerintem konkrétan a vágóasztalnál dobták ki ezt a részt.)
2014. máj. 27. 16:22
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából Ran írja fel a saját listájára, Misa kedvéért, és ő utána meg is hal.
2014. máj. 27. 19:23
 15/20 anonim ***** válasza:
De a filmben legyozi Kirat.. es ez a lenyeg.. hogy felirja a sajat nevet hogy kira mar ne tudja hasznalni... de amugy mutatjak a filmbe mikor meghal...
2014. máj. 28. 11:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Ja...
2014. máj. 28. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg vége. :'( Nekem is ő volt a kedvencem, konkrétan elbőgtem magam a részen, és azóta nem is tetszik.
2014. jún. 8. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Jo ez igy hogy L meghalt, de nem ugy ahogy az animeben -.- hanem ahogy a filmben hosihalalt halt. Nehogy mar Kira legyozze, ha azt nezzuk hogy L-nek egy teljesen uj es termeszet feletti dologgal kelett szembe neznie, akkor nyugodtan mondhatjuk hogy ezerszer okosabb volt Kiranal..
2014. jún. 9. 00:20
 19/20 anonim ***** válasza:
20%
L megérdemelte a halált.
2014. jún. 28. 22:08
 20/20 anonim ***** válasza:
El lett baszva és ennyi..A film jobb.
2015. nov. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!