Death Note-ba ez mikor volt?
Ez a rész nincs benne az animében, csak valami Relight című...OVA-ban? Régebben kezdtem el nézni. Elvileg a Death Note egy átdolgozása. Nem néztem végig, mert idegesített, hogy el volt csúszva a magyar szinkron. Ez az egyik fele: [link]
Ha valakit érdekel, nézze végig, mert én nem láttam különbséget eközött, és az anime között. (max le van rövidítve, vagy nem tudom.xD )
Én megnéztem a sorozatot is, ami nagyon tetszett, és ezt az összesűrített kétrészes special-t. A sorozat sokkal jobb volt, azaz a sztori jobban fel van építve. Ha jól emlékszem, a special-ban L és Kira másképp ismekrednek meg ... minden le van rövidítve.
De az a jelenet, amikor L temetése van és Light "kiborul" azt nagyon el tudtam volna képzelni a sorozatban is... olan Kirás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!