Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Death Note-ba ez mikor volt?

Death Note-ba ez mikor volt?

Figyelt kérdés
Mikor volt az amikor L-t temetik? Mert láttam olyan videót amibe ott van Light a temetőbe és nevet vagy nem tudom , én már a végére értem az animének de ez a rész kiesett. Most akkor mikor is volt ez? :D

2014. máj. 25. 17:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Ebben a videóban van de a temetőtől a síró csajig semmire nem emlékszem O.o http://www.youtube.com/watch?v=GvfG5YWt-9o
2014. máj. 25. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
ez szerintem akkor van, amikor az apja halt meg.. amúgy ez nekem sem rémlik, pedig 3 hete néztem meg O.O
2014. máj. 26. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi :D én is nemrég kb 3 napja fejeztem be :D
2014. máj. 26. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a rész nincs benne az animében, csak valami Relight című...OVA-ban? Régebben kezdtem el nézni. Elvileg a Death Note egy átdolgozása. Nem néztem végig, mert idegesített, hogy el volt csúszva a magyar szinkron. Ez az egyik fele: [link]

Ha valakit érdekel, nézze végig, mert én nem láttam különbséget eközött, és az anime között. (max le van rövidítve, vagy nem tudom.xD )

2014. máj. 26. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Juj köszönöm :3 :D
2014. máj. 26. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én megnéztem a sorozatot is, ami nagyon tetszett, és ezt az összesűrített kétrészes special-t. A sorozat sokkal jobb volt, azaz a sztori jobban fel van építve. Ha jól emlékszem, a special-ban L és Kira másképp ismekrednek meg ... minden le van rövidítve.

De az a jelenet, amikor L temetése van és Light "kiborul" azt nagyon el tudtam volna képzelni a sorozatban is... olan Kirás volt.

2014. máj. 28. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2014. jún. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!