X-men részek de hogyan?
letöltöttem az
x-men kivülálokat az x-men ketööt az ellenálás végét a farkast az elsőket.
és ugye itt a 2013-as rész a farkas meg a mostani 2014-es az eljövendő
de egy valamit nemértek most ha a kivül állok az első része akkir mégis melyik részben lessz olyan acélos a csont váza?
én emlékszem hogy láttam egy olyan részt amikor még csontbol volt a test váza és valami kisérlet folyamán lett olyan fém a csont váza.. de az mégis miféle rész akkor?? ezt nagyon nem értem... mert akkor ezekszerint nem a kivül állok az első része... nagyon megvan keverve... segítsetek megértenimár.. valakimagyarázzael legyen szíves hogyanis van...
Erdetei sztori szerint csontkarmai voltak, de ha jól emlézszem az adamantium sem volt teljesen idegen anyag a testétől, és mikor megkapta a karmokat akk lassult le a mutációja. Majd később az X-Men tagja lett, Magneto kitépte az adamantiumot a testéből, így folytatódott a mutáció és egyre inkább rozsomákra hasonlító ember-állat lett.
A filmekben is ugyanilyen sorrendben volt, csak ott Magneto helyett a szamuráj fingatta meg. Az X-Men Originsben láthatjuk kisgyerekként, akk még nem volt adamantium. Aztán lett adamantium, majd jöttek az X-men filmek, aztán a The Wolverine, ami az X-Men 3. után játszódik szal még mindig van adamantium a testében, majd a szamuréj elcsapja a karmait.
Kérlek ezt olvasd el.
a kívülállókban vadóc elszökik és találkozik farkassal. ilyenkor még nem készült el az a film amiben az anyagot belenyomják a testébe. csak néha emlékeit lehet látni. az x2-ben sem történik semmi. a farkasban az előzményeket mondják el. amúgy az x1 2000-ben készült. a farkas 2009-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!