X-men részek de hogyan?
letöltöttem az
x-men kivülálokat az x-men ketööt az ellenálás végét a farkast az elsőket.
és ugye itt a 2013-as rész a farkas meg a mostani 2014-es az eljövendő
de egy valamit nemértek most ha a kivül állok az első része akkir mégis melyik részben lessz olyan acélos a csont váza?
én emlékszem hogy láttam egy olyan részt amikor még csontbol volt a test váza és valami kisérlet folyamán lett olyan fém a csont váza.. de az mégis miféle rész akkor?? ezt nagyon nem értem... mert akkor ezekszerint nem a kivül állok az első része... nagyon megvan keverve... segítsetek megértenimár.. valakimagyarázzael legyen szíves hogyanis van...
A filmek gyártási sorrendje:
2000: X-Men 1.
2003: X-Men 2.
2006: X-Men 3.
2009: X-Men Kezdetek: Farkas (ebben van a kísérlet)
2011: X-Men: Az elsők
2013: Farkas
2014: X-Men: Az eljövendő...
A filmek időrendi sorrendje, csak az év számokat írom:
2011
2009
2000
2003
2006
2013
2014-es talán folytatja is a sort.
"X-Men Kezdetek: Farkas (ebben van a kísérlet)"
Tehát ez az a rész...
Te odafigyeltél egyáltalán a filmre?? :D
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat... de már korábban is írtam, hogy ELŐZMÉNYFILM, na mindegy. Az első X-Men film ami ugye 2000-ben készült, tudtommal ugyanabban az évben is játszódik. Az X-Men Kezdetek: Farkas egy 2009-es film, a cselekmény azonban az első rész eseményei előtt játszódik. Nem lehet egy évre belőni, a film legjava 1979-ben, emellett 1845 és 1973 között is vannak események a film elején. Röviden összefoglalva az X-Men első része 21 évvel ezután játszódik.
Srácok..
A Farkas 2013 filmben levágták az adamantium karmait, s csont karom nőtt helyette, akkor most hogyvan az előzmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!