Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valami vilagveges animet...

Valami vilagveges animet keresek. Valaki Tud?

Figyelt kérdés

Olyat ami vilagveges, de legyen benne harc is, es ha lehet akkor szerelmi szal ( de az utobbi nem muszaly) .

Elore is koszonet

2014. ápr. 28. 12:51
 1/8 anonim válasza:
100%
coppelion
2014. ápr. 28. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Guilty Crown
2014. ápr. 29. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Wolf's Rain

Saishuu Heki Kanojo

Neon Genesis Evangelion

2014. ápr. 29. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:

a Guilty Crown-t lattam azert koszi.

a Coppelion es a Neon genesis Evangelion tetszik, le is toltom mindkettot :D koszike:)

2014. ápr. 29. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
meg azt szeretnem kerdezni hogy ezek befejezettek vagy meg mindig megy?
2014. ápr. 29. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Blue Gender - ez mar befejezett
2014. ápr. 29. 15:51
 7/8 anonim válasza:
Én ma néztem végig a teljes Mirai Nikki-t és valami hihetetlenül jó. Igaz nagyon őrült anime de nekem tetszett. Sztori dióhéjban: kívülálló srácc véletlenszerű naplót ír a telefonjába, amit a tér-idő isten úgy állít át hogy a jövőt mutassa. Az ilyen emberekből 12 van és nekik kell levadászniuk egymást, hogy valamelyikük átvegye a tér-idő isten helyét. Ha megnézted írd meg tetszett-e. (igen lesz benne világvége)
2014. ápr. 29. 21:27
 8/8 A kérdező kommentje:
:D ismerem a Mira Nikki-t. Egyik kedvencem! Yuno egy elmebeteg :D sztem animek kozul ennek van az egyik legjobb es legbonyolultabb story-ja :D es a befejezes, 1 oraig csak taltott szajjal neztem :D legjobb befejezese is neki van szerintem :D
2014. ápr. 30. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!