Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Olyan témában mozgó anime...

Sveacer kérdése:

Olyan témában mozgó anime mint az angel beats?

Figyelt kérdés
Mármint a halál után

2014. márc. 23. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon tudom ajánlani a Haibane Renmei-t, eléggé hasonló, csak Darkosabb sokkal.
2014. márc. 24. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ano hana , Clannad after story
2014. márc. 24. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Gantz

Hát nem pontosan halál után, de hasonló.

És sokkal jobb mint az AngelBeats.

Meg betegebb is :D

2014. márc. 24. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Angel Beatsnél jobb a Gantz? Rég hallottam ekkora baromságot. Főleg hogy a Gantz animében egy gagyi horror. Mangája tényleg ütött elég sokáig, csak a lezárása lett gyér.
2014. márc. 24. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Ízlések és pofonok.

Az angel beats próbál nagyon drámai meg mély lenni, közben egy középsulis, szuperképességes, lolis anime, jellegtelen karakterekkel, klisés párbeszédekkel.

Lehet hogy téged megfogott, engem nem...

Be kell látnod, hogy a Gantz sokkal egyedibb, még ha nem is szereted a horror műfajt.

2014. márc. 25. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nagyon bírom. A Clannadot ilyenekel soha nem vádolták, mégsem sokkal jobb... Amúgy a Gantz -animében- egy nulla történetű gore anime.
2014. márc. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!