Segítség kellene manga/anime témában!?
Remélem van itt valaki aki érti ezeket a dolgokat...
Tehát, van egy bnőm akinek megígértem hogy elkísérem a tavaszi Mondoconra(május 14-15...tudom még van idő de ha most kezdem el tanulni a dolgokat lehet nemégek be nagyon)
kellene egy "kiképzés"..úgyértem hogy elkéne magyarázni kifejezéseket, szereplők jellemét, hogy mégis tudjak valamit és ne úgy menjek oda, hogy nemtudok semmit...tényleg érdekelnek az ilyen anime-s dolgok meg minden de nemtudom holkéne elkezdeni...
kérlek segítsetek...egyedül nem megy...
szóval ha valaki tudnak nekem segíteni(mert megértette hogy mi a f*sz bajom van) akkor az írjon...ha kell adok msn címet és dumálhatunk ott is, vagy valami csak pls...segítsetek...
(grat. ha volt türelmed végigolvasni...)
hát előre is köszi a válaszokat...
ha oltani akarsz akkor else kezd írni a válaszodat..köszi..
nah pacsi..
hát tulajdonképpen most elkezdened csak azért nézni valamit hogy valami fogalmad legyen róla az nem az igazi :/
meg szerintem nemlenne gáz ha Conra úgy mész ki hogy fogalmad sincs róla.
Amugy én is szivesen ellátogatnék egy ilyen talira, csak messze van és nincs kivel menni
1. válaszolónak
köszi a blog jó ötlet...eddig még nemjutott eszembe pedig sok távoli ismerősöm blogját olvasom...még egyszer köszi..(L)
2. válaszolónak
hát köszi...eddig is néztem mangákat meg minden csak valahogy nemvagyok képes feldolgozni(nah ezért még valaki tuti beszól egyet)
és szerintem kicsit ciki ha elmegyek a rengeteg manga rajongó közé úgy hogy nemtudok semmihez hozzászólni mert nemértem...
hát köszi akkor majd kérdeznék...de, egyenlőre a "Vampire Knight" sorozatot keresem magyar felirattal...de nemtalálom sehol...
ha esetleg tudod hogy honnan tudom letölteni akkor szóljál már...légyszi...
www.animeaddicts.hu
egy csomó anime magyar felirattal...és még hasznos infók is vannak :]
úúhúúú...köszönööm..(L)
ez az oldat tényleg jó..sok hasznos dolog van rajta...
és az animét is nagyon köszönöm...(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!