Egy gyerek -akinek van egy dzsine és varázsereje van- összeismerkedik emberekkel és barátokat szerez, és nekik a varázslatos kalandjairól szól az anime. Ám a világban számos veszély és ellenséges dzsinbirtokló ember van, akivel meg kell küzdeniük.
háát nekem ez jött le... remélem segítettem, és ha van kérdésed még róla, nyugodtan kérdezz :D
Lényegében egy sima shounen fight egy egész jól kitalált világban. Dzsinek, tárolók és harcosok stb. Lényegiekben semmivel nem különbözik a többi shounentől, annyiban hogy a világa jól ki van találva, nem egy One Piece mélységű világ, de mindenképp jobb mint az átlag.
Nagyjából arról szól hogy összeismerkedik Aladdin, Alibaba és Morgiana. Lényegében az ő hármuk kalandjairől szól az egész anime, varázslat satöbbi van benne, a második évada jobb mint az első sokkal. De szerintem nem fog tudni olyan minőségű lezárást produkálni mint ahogy kezdődött az évad.
Igaz mindig az első évad a jobb a megismerkedések és a kalandok miatt ja és az első évadokban fejtik ki az egész történetnek a lényegét, szerintem XD
és Köszönöm, hogy válaszoltatok annyit tudtam az egész sztoriról, hogy az "Ezeregy éjszaka meséi" történet le animesitve vagyis így olvastam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!