Clannad vagy Anohana? Melyik anime a jobb?
Én véleményem szerint AnoHana.
Clannad sem rossz, de teljesen más stílus, Clannad első évada egy sablon fest, és összesen 14 olyan rész van amit főszálnak lehet nevezni, és abban is vannak elég érdekes logikailag hibás dolgok.
Számomra az AnoHana: rövid tömör és baromi megható.
Számomra a Clannad: rettenetesen unalmas első évad, egész jó főszál.
Ízlés kérdése kinek mi a jobb. Nekem a clannad jobban tetszett vagyis inkább az after story. Jobban megérintett. A főszereplők szimpatikusak voltak. Tomoyát imadtam. Mikor az ushios részek voltak az meg nagyon jó volt.
Nos az anohana is tetszett,de nem annyira mint a clannad. Főleg A vége nagyon jól meg lett csinva. Ami nem tetszett az a szerelmi összvissza szál. Mindienki magába szerelmes.a kkarakterek között nem lett kedvencem. Talán ez az egyik ok H nem lett a kedvencek közé rakva. Meg nem volt akkora hatással rám.
De mindkettő nagyon jó alkotás. Kihagyhatatlan. :)
A Clannadot elkezdtem, de nagyon untam, nem tudtam átérezni, szerintem nem volt jó.
Az Anohana-t elkezdtem, és be is fejeztem nagyon hamar. Átéreztem, szinte ez összes résznél éreztem a gombócot a torkomban, a végén sírtam, pedig sose sírok semmilyen filmen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!