Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam egy rövid részt belőle, már nem tudom miről szólt, csak annyi maradt meg belőle, hogy egy beszélő vaddisznó vért hányt és épp haldoklott. nem tudom, ez mennyire támpont valakinek.

2014. febr. 24. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A vadon hercegnője?
2014. febr. 24. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. az ment a A+ -on?
2014. febr. 24. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt el is felejtettem leírni, hogy olyan meséről van szó ami még az A+ -on ment, ami most már az Animax.
2014. febr. 24. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy ment-e rajta,de ha jól emlékszem,akkor volt benne ilyen jelenet,de lehet,hogy keverem valamivel
2014. febr. 24. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
nem baj belenézek, hátha ez volt az :)
2014. febr. 24. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:

utánanéztem, a vadon hercegnőjét nem az A+-on adták, és a vaddisznó, aki szerepel benne egy gonosz szellem, én meg ha jól emlékszem, az a vaddisznó, akire én emlékszem egy pozitív karakter volt. meg korhatáros anime volt.

de azért köszi

2014. febr. 24. 22:47
 7/8 A kérdező kommentje:
ja és ha jól emlékszem egy fiú volt a főszereplő, aki asszem szellem volt. de nem biztos, viszont tuti, hogy voltak benne szellemek is.
2014. febr. 24. 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:
találtam képeket, úgy tűnik, mégis csak ez volt az!
2014. febr. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!