NEM BÍROM. NEM BÍROM. Valaki aki animefüggő segítsen!?
Régebben is nagy anime-néző voltam,ha valami megteszett,4-5 nap alatt lepörgettem 150-200részeket.
NEmrég 3-szorra is újranéztem a Full Metal Alchemist-et,először a Bölcsek kövét,aminek ugye szomorú a vége/még a film után is/ így természetesen sírtam,nem is keveset.
Megnéztem egyből a Testvériséget,ami ugye eredetibb,pozitivabb is,de meglepetésemre még jobban elsírtam magam,talán amiatt hogy vége és nincs tovább.
Ez volt 5 napja,azóta csak a zenéit(openingek,endingek,ost-ket) hallgatom,néha megkönnyezek,deegyszerűen NEM TUDOM KIVERNI A FEJEMBŐL.
Voltt már valaki hasonló helyzetbe?
16/L:)
Nyugi, én is így voltam a No.6-al... Én a rövid animékért vagyok oda, és mindig sírásban török ki, hogy a 14 vagy a 22. résznél annyi az egésznek...és PEDIG én még tudnám folytatni.:) Most is már egy fél éve várom, hogy végre kijöjjön az Attack on Titan-nak a 2. évada, és még semmit sem tudok róla...belepusztulok.
Szóval nyugi, együtt érzek veled.:)
18/L
Én is szomorú voltam, miután vége lett...
Nekem is volt ilyen az elfen lied végénél(manga) annyira rossz volt, hogy lucy meghalt:(
Vagy Guilty Crown....
Én nem sírtam, de napokig szomorú voltam.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!