Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi olyan jó a yaoi műfajban?

Mi olyan jó a yaoi műfajban?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit magamra haragítani ezzel a kérdéssel,csak mostanában egyre többet kering körülöttem ez a téma.A 2 barátnőm nagyon nagy fan és nem értem a rajongásuk tárgyát.Állandóan egymásnak mutatnak képeket hogy ezt a fiút hogy így b*ssz*k meg,a másikat így sz*pják le.Lassan már engem is bele akarnak vonni,de én próbálom normálisan elutasítani,hogy ez nekem nem jön be.Már egyik közös barátnőnket viszont sikerült rákapatni.

De mégis mi vonzza ennyire a lányok többségét ebben?És ez miért olyan jó?Valaki magyarázza már el nekem jobban!

16/L

2014. jan. 18. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Én se nagyon értem, és tényleg mindenki evvel jön, hogy jajj mennyi érzelem meg hasonlók. Hát nem tudom ezek az illetők, akik yaoi fanok, néznék- e ahogy a valóságban fajtalankodnak a homoszexuális egyének. Szerintem mind a kettő, a yuri meg a yaoi is gusztustalan. És azt az álláspontot felfogni se bírom, hogy mi az, hogy jobban kötődnek, jobban kitartanak egymás mellett a melegek. Aki ezt állítja, annak igen szomorkás magánélete lehet.

18l

2014. jan. 25. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
11-es igazad van undorító az egész
2014. jan. 26. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

hát én meg akkor kedves 11 - es megkérdezném tőled, hogy az akkor az mi, ha nem undorító, hogy ha mondjuk egy meleg embert a szülei az ellenkező nemhez kényszerítenek?

Szerintem ez az undorító

2014. jan. 26. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 13-as véleményem szerint szerencsétlen szülők menekülnének a helyzettől, és nem tudják, hogyan oldják meg, hogy - ha tetszik ha nem a köztudatban elfogadott állás az, hogy a homoszexualitás abnormális - egyetlen utóduk "nem normális " lett. Gondolom a helyzetet elfogadhatatlannak tartják, ezért kényszerítik a gyermeket az általad leírt dologra.

Félreértések elkerülése végett mindenki magánügye az, hogy kivel csinálja, amit, de a lényeg, hogy ne zavarják vele a népet. Én se állok ki az utcára a párommal, hogy nézzétek hetero vagyok.

2014. jan. 26. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

14-es válaszoló:

"Félreértések elkerülése végett mindenki magánügye az, hogy kivel csinálja, amit, de a lényeg, hogy ne zavarják vele a népet. Én se állok ki az utcára a párommal, hogy nézzétek hetero vagyok."

Viszont neked nem is kell egy társaságban azt hallgatni, tűrni, hogyan szidják a heterókat, és hogy mennyire undorítónak tartják őket. Az a baj a világgal, hogy a fehér nem gondol bele, milyen négernek lenni a fehérek között, a hetero nem gondol bele, milyen homokosnak lenni a heterók között, a nagyivó nem gondol bele, milyen absztinensnek lenni a nagyivók között stb.

2014. máj. 10. 03:05
 16/17 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=vZOpp_lqS5U ez a videó, szerintem tökéletesen megválaszolja ezt a kérdést :)
2019. márc. 10. 15:05
 17/17 anonim válasza:
Én azt szeretem a yaoiba hogy cuki és érzelmesek. Nem tudom megmagyarázni hogy miért tartom cukinak de szerintem az
2019. nov. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!