Mi olyan jó a yaoi műfajban?
Nem szeretnék senkit magamra haragítani ezzel a kérdéssel,csak mostanában egyre többet kering körülöttem ez a téma.A 2 barátnőm nagyon nagy fan és nem értem a rajongásuk tárgyát.Állandóan egymásnak mutatnak képeket hogy ezt a fiút hogy így b*ssz*k meg,a másikat így sz*pják le.Lassan már engem is bele akarnak vonni,de én próbálom normálisan elutasítani,hogy ez nekem nem jön be.Már egyik közös barátnőnket viszont sikerült rákapatni.
De mégis mi vonzza ennyire a lányok többségét ebben?És ez miért olyan jó?Valaki magyarázza már el nekem jobban!
16/L
az, hogy cuki! :D
A hentaiban csak a sex van és pont, általában a hentaiakba kevesebb érzelmet visznek bele, de a yaoi, és yuri az más, mert igaz, hogy abban is van sex, de az érzelmekre is nagyon odafigyelnek. Én pl akkor szerettem meg a yaoit, mikor néztem a shingeki no kyojin-t és láttam, hogy vannak belőle dj-k is, és beleolvastam. Akkor én is úgy álltam hozzá mint most te, de mikor észrevettem, hogy milyen érzelemdús nagyon megszerettem :D
Én is azért szeretem jobban a yaoi-t, mert több benne az érzelem. Általában a melegek jobban kitartanak egymás mellett.(ahogy én észrevettem)És amúgy szerintem is cuki.XD
14/L
Nem tudom, de a lányok többsége bírja, úgy ahogyan a fiúk többsége a juri-t. Ez már csak így megy. Én személy szerint annyira szeretem, mint a macska -40 fokban a tornácon aludni... A juri-t viszont bírom :D
19/f
Egyrészt az érzelmek miatt, de ezt már leírták előttem, szóval nem részletezem. :)
Másrészt meg jobb két helyes fiút együtt látni, mint egy helyeset meg a r*bancot, aki ellopta. xD
De félre ne értsd, szeretem a fiú-lány párosokat is. (már amelyiket...) :)
Köszi a válaszokat :)
Bár én még még mindig azon a véleményen vagyok,hogy ez nekem nem tetszik,viszont két ilyen animét mindenképpen megakarnak velem nézetni : a Sekaiichi Hatsukoi-t meg a Junjuo Romantica-t :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!