Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi olyan jó a yaoi műfajban?

Mi olyan jó a yaoi műfajban?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit magamra haragítani ezzel a kérdéssel,csak mostanában egyre többet kering körülöttem ez a téma.A 2 barátnőm nagyon nagy fan és nem értem a rajongásuk tárgyát.Állandóan egymásnak mutatnak képeket hogy ezt a fiút hogy így b*ssz*k meg,a másikat így sz*pják le.Lassan már engem is bele akarnak vonni,de én próbálom normálisan elutasítani,hogy ez nekem nem jön be.Már egyik közös barátnőnket viszont sikerült rákapatni.

De mégis mi vonzza ennyire a lányok többségét ebben?És ez miért olyan jó?Valaki magyarázza már el nekem jobban!

16/L

2014. jan. 18. 21:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

az, hogy cuki! :D

A hentaiban csak a sex van és pont, általában a hentaiakba kevesebb érzelmet visznek bele, de a yaoi, és yuri az más, mert igaz, hogy abban is van sex, de az érzelmekre is nagyon odafigyelnek. Én pl akkor szerettem meg a yaoit, mikor néztem a shingeki no kyojin-t és láttam, hogy vannak belőle dj-k is, és beleolvastam. Akkor én is úgy álltam hozzá mint most te, de mikor észrevettem, hogy milyen érzelemdús nagyon megszerettem :D

2014. jan. 19. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Én is azért szeretem jobban a yaoi-t, mert több benne az érzelem. Általában a melegek jobban kitartanak egymás mellett.(ahogy én észrevettem)És amúgy szerintem is cuki.XD

14/L

2014. jan. 19. 12:16
 3/17 -Igazmondó- ***** válasza:
67%

Nem tudom, de a lányok többsége bírja, úgy ahogyan a fiúk többsége a juri-t. Ez már csak így megy. Én személy szerint annyira szeretem, mint a macska -40 fokban a tornácon aludni... A juri-t viszont bírom :D

19/f

2014. jan. 19. 12:52
 4/17 Kameko-san ***** válasza:
88%

Egyrészt az érzelmek miatt, de ezt már leírták előttem, szóval nem részletezem. :)

Másrészt meg jobb két helyes fiút együtt látni, mint egy helyeset meg a r*bancot, aki ellopta. xD

De félre ne értsd, szeretem a fiú-lány párosokat is. (már amelyiket...) :)

2014. jan. 19. 13:21
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Bár én még még mindig azon a véleményen vagyok,hogy ez nekem nem tetszik,viszont két ilyen animét mindenképpen megakarnak velem nézetni : a Sekaiichi Hatsukoi-t meg a Junjuo Romantica-t :/

2014. jan. 19. 16:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg hát az érzelmes dolgokat szeretem is,de amit eddig sikerült nekem megmutatni doujinshi-t abba meg már túl sok volt és erőltetett,és az ehhez hasonló "szentimentalizmustól" néha kiver a víz :SS
2014. jan. 19. 16:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt a kettőt ajánlották, és belemész abba, hogy megnézed, akkor inkább a Sekai-Ichi Hatsukoi-t nézd meg előbb^^ Az jobb "bevezető", mint a Junjou Romantica.
2014. jan. 19. 18:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Lehet így lesz,de nem biztos,hogy rászánom magam :)
2014. jan. 19. 18:31
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
én azt mondom hogy tarts ki az nézeted szerint nem szereted akkor ne nézd meg nekem is az egyik barátnőm mondja hogy xy meg xy de jól nézne ki egymás mellett érdekli a bánatot...
2014. jan. 19. 19:32
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Én azt mondom ne nézz olyat amit nem szeretsz, de ha emiatt esetleg kirekesztenének az egyiket azért nézd meg. És utána mond el nekik a véleményed, hogy nem tetszett stb nem vagy vevő rá...
2014. jan. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!