Mi a véleményetek a SAO (Sword Art Online)?
Szerintem jó volt még nem minden Asunáról szólt. Vagyis, végigvihették volna a 100. emeletig és ott lett volna egy drámai csata. De ugye legyőzték hamar.. Én arra számítottam, hogy 25 részen át tudom majd nézni, még ki nem jutnak.
Azt hiszem a 14. résznél jutottak ki, odáig nagyon jó volt, de tényleg 10/9 adnék rá a 14. részig. De, utána tündék meg minden ilyenek.. Jó rész is lehetett volna, no meg a testvére szerelmes lesz kirito-ba :D
a véleményem az hogy egy remek és magyarországon az otukuk körében nagyon elterjedt és szeretett anime nekem még a "2.része" is tetszett össz 2x néztem meg és másodjára fogtam csak fel a művészeti értékét és hogy min mentek keresztül...
a véleményem: egy remekül összeraot értelmes anime MÉG A SZERELMI SZÁL IS KIDOLGOZOTT AMIT ÉN TÖK BAROMSÁGNAK TARTOTTAM
nekem 10/9.8 az állásom vele mert vannak kisebb hibái azért...
szóval nekem abszolút pozitív a véleményem aki meg ellent mond nekem az nem is figyelte nagyon -.-
a zene tökéletes és vérpezsdítő
a szövegkönyv fenomenálisan jó
egyedül a hangulat az ami furcsa volt és lehúzta... egyszer ilyen egyszer meg olyan volt...
a képi világ abszlút ütős és remek volt
nem véletlen hogy a játék animék királya :D
Hát baráton a 10/9 az egy hatalmas túlzás azért (vagy nagyon hardcore rajongó vagy) a saoban a zene az atmoszféra a harcok és úgy a látvány nagyon ott van....DE a story egy nagy halom klisé már az elején is (pedig szeretem a videojátékokat szóval nagyon nekem szól) a karakterek borzalmasan vannak kidolgozva (ez a leggyengébb pontja a shownak) valamint a nagy művészi értéket is csak akkor találod meg ha már sokadszorra meséled be hogy igenis van.
A SAO egy nagyon élvezhető anime de ne mondja senki hogy megérdemli a hypeot vagy művészi értékei vannak (én tudom milyen a művészi anime, már több 100-at láttam) a vizuálisokban egyenesen orgazmusokat tud okozni de a fontos részeknél megbukik: story,karakterek,plot twistek,dolgok elmagyarázása(yui).....
Animék terén az egyik legnagyobb szégyen, csak hatalmas a hype körülötte.
Jellegtelen karakterdizájn, semmitmondó szereplők. Kirito unalmas és nagyon overpowered, Asuna egy két lábon járó csöcs akinek nincs személyisége (de miért is lenne, hiszen el lehet adni a két szép szeméért waifunak, hogy legyen kire verni).
Potenciál lett volna benne, de hatalmas trash az egész. Nem tudom, hogy lehet komolyan venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!