Gimis/főiskolás romantikus anime?
Figyelt kérdés
Olyan animét keresek, amiben középiskolások, vagy egyetemisták a szereplők és romantikus története van, ahogy egymásra találnak a szerelmesek, lehetne esetleg eltérő a fiú és lány karaktere, pl. gazdag lány-szegény fiú, vagy menő srác-szürke lány, vagy bármi, de ez csak plusz pont, nem feltétel. :)#egyetem #rajzfilm #anime #szerelem #középiskola #főiskola #romantika #gimnazista #szegény #szerelmes
2014. jan. 7. 15:45
11/23 anonim válasza:
KissXSis-t még részegen se.... kivéve,ha egy pedofil állat vagy...
12/23 anonim válasza:
De most mé? Megfelel a követelményeknek amit a kérdező kért... Nekem bejött :D A csokis rúzst ki is próbáltuk kár hogy nem sikerült olyan jól mint az animében
13/23 anonim válasza:
Mielőtt félreérted nem a testvéremmel még csak nem is rokonommal próbáltam ki
14/23 beatrix200 válasza:
talán a school days de a 12.részét hagyd ki mert atól 3-4.hétig rémálmod lesz amúgy a többi jó. hiiro no kakera. count and fairyezek.
15/23 czkorka válasza:
Kimi ni Todoke
Lovely Complex
Vampire Knight
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
nodame cantabile 2 évados
full metal panic 2 évados
kamisama hajimemashita 2 évados a 3. évada 2016-ban jön ki.
Ao haru ride
Gekkan soujo Nazaki-kun
Honey x Honey Drops
Brothers Conflik
Diabolik Lovers
Bleach
most kábé ennyit tudtam le írni neked remélem tetsueni fognak neked.
16/23 beatrix200 válasza:
a school days de annak csak 11.részig nézd meg mert utána valami brutális ha meg birod gyomoralés idegekel akkor nézd meg a 12.részét is.
17/23 anonim válasza:
Kaichou wa maid-sama! Kedvenc! Esetleg a Tonari no kaibutsu-kun (más néven my little monster) aztán a wolf girl and black prince(ez is nagyon jó de nem természetfeletti erős és nem a középkorban játszódik, ha megnezed az első részt rá josz) Lovely complex. Remélem segíthettem
18/23 Anim4ever válasza:
Tudom kicsit később írok,de szerintem érdemes megnézni ezeket is: Golden Time,Kamigami no Asobi (Date A Live,Fruits Basket)
20/23 anonim válasza:
Prison school, Charlotte
most ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!