Tudtok mondani JÓ romantikus animéket? (De valami jót végre XD)
Figyelt kérdés
Lehetőleg tsundere szereplőkkel (vagyis olyanokkal akik pimaszok makacsok verekedősek pl. de van egy romantikus oldaluk is, mint pl. Narutoból Shikamaru és Temari) operáljon. Amiket láttam : Vampire Knight ( Guilty) Lovely Complex, Strike the blood, Sword art online
Azokat írjátok le légyszi amik különösen tetszettek mert, elég sok gyenge shoujo műfajú művel találkoztam (pl. Brothers Conflict). Erotikus jelenetek jöhetnek csak yaoit ne !
Előre is köszönöm a válaszokat!! :) L/15
2013. dec. 27. 20:51
11/16 Rec válasza:
Ez nem romantikus de nagyon jó anime, annyira, hogy 3 nap alatt 25.-et néztem, a címe kuroko no basuke (indavideo). Ha tetszik légyszi írd ki ide vagy küld el privátba.
Amennyiben nézni fogod jó szórakozást ès bárki másnak aki a kommentet olvassa és megnézné!!!!!
13/16 anonim válasza:
Special A A két karakter kapcsolata a kaichou-hoz hasonló. A fiú szerelmes oldalát átjuk, a lány pedig tsundere. A vége is jó, bár abban is hasonlít a kaichou-hoz (többet nem írok mert nem akarok spoilerezni ) Remélem tetszik :))
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2014. febr. 20. 16:04
16/16 babber2 válasza:
Junjo Romantica az nagyon nem Yaoi mondhatom :D Bár nagy kedvencem de ez akkor is trollkodás :D Nana amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!