Tudtok mondani JÓ romantikus animéket? (De valami jót végre XD)
Figyelt kérdés
Lehetőleg tsundere szereplőkkel (vagyis olyanokkal akik pimaszok makacsok verekedősek pl. de van egy romantikus oldaluk is, mint pl. Narutoból Shikamaru és Temari) operáljon. Amiket láttam : Vampire Knight ( Guilty) Lovely Complex, Strike the blood, Sword art online
Azokat írjátok le légyszi amik különösen tetszettek mert, elég sok gyenge shoujo műfajú művel találkoztam (pl. Brothers Conflict). Erotikus jelenetek jöhetnek csak yaoit ne !
Előre is köszönöm a válaszokat!! :) L/15
2013. dec. 27. 20:51
3/16 LegendaryGameCenter válasza:
zero no tsukaima
shakugan no shana
című animéket tudnám neked ajánlani.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. dec. 28. 17:28
5/16 anonim válasza:
Kaichou wa maid-sama. Misaki makacs és verekedős, Usui pedig pimasz és kicsit perverz. Főleg Usui szerelmes oldala kerül előtérbe, mert Misaki tagadja sokáig az érzéseit. De szerintem tetszene neked, nézd meg ha még nem láttad!
6/16 anonim válasza:
nana
méz és lóhere
inu x boku ss
yamato nadeshiko shichi henge
kurage hime
nodame cantabil
romeo x juliet
tonari no kaibutsu kun
kimi ni todoke
hiyokoi
dusk maiden of amnesia
hakuouki
hiiro no kakera
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Amúgy a Kaichou wa maid-sama-t én is láttam és imádtam, pont az ilyen típusú animéket keresem XD
2013. dec. 28. 19:28
8/16 anonim válasza:
én most elkezdtem egyet vámpíros de hát nem tudom nekem nem jön be annyira nézd meg ha érdekel diabolik lovers
9/16 Andxx válasza:
nem tudom mennyire tetszik majd de a Kamisama Hajimemashita-t tudom mondani ami romantikus és jó a vége ( elv. jön a második évad)... nekem egyik kedvencem romantika műfajba ^^
10/16 Ágoston Noémi válasza:
Ookami-san is ilyen, ráadásul ecchi, bár semmi nincs benne kb. amitől az lehetne, de a főszereplő abszolút tsundere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!