Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez ki a bleach mangában?

Ez ki a bleach mangában?

Figyelt kérdés
Aki mondja, hogy "sza*házi" [link]

2013. dec. 21. 19:06
 1/9 Kameko-san ***** válasza:
Ő az a bizonyos "titkos szereplő", aki a HM-ben megmentette Uraharát. Szóval még senki sem tudja biztosan. :) (De a stílus alapján nagyon sokan Grimmjow-ra tippelnek)
2013. dec. 21. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Kubo megerősítette, hogy Grimmjow él, és talán volt egy panel, amin látszott ennek a bizonyos szereplőnek a ruhájának egy darabja. Én is Grimmjow-ra voksolnék, valószínűleg ő lesz az.
2013. dec. 21. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor, jó mert én is Grimmjowra szavazok, mivel a karja tök olyan, mint grimmjow-é
2013. dec. 22. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:

GRIMMJOWWWW!!!!! *-*

Szerintem 99% hogy Ő <3

2013. dec. 24. 19:32
 5/9 Kameko-san ***** válasza:
A végén még Kubo mindenkit megszivat, és nem ő lesz. xD
2013. dec. 24. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Mondjuk jaa!! :D Lehetséges! ;) Dee annyira imádoom *-* És Gint is kellett kinyírni! :'(

2013. dec. 24. 22:54
 7/9 Kameko-san ***** válasza:
Hát igen 6-os, én az elején Ginben reménykedtem, de stílus alapján tuti nem ő az. :/ :)
2013. dec. 25. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Aha!! :( De azért az is jó, hogy Grimmjowt visszahozzák valamikor talán :D (3. és 6. vagyok xd :D)
2013. dec. 25. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Grimmjow
2013. dec. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!