Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit ajanlotok (anime)?

Mit ajanlotok (anime)?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy animes,marmint hogy nem ismerem teljesen "ezt a vilagot",de nagyon szeretnek valami jo kis animet nezni.Mindegy milyen nyelvu (bar a legjobb lenne a magyar) ha a felirat magyar. Lattam mar sokfelet,vadmacska kommando,kaleydo star,inuyasha(*__*) (foleg olyanokat amiket regen adtak az rtl klubbon xdd). Szoval valami jot ha tudtok,a tema az mindegy milyen,csak annyi hogy legyen romantikus egy kicsit.:P

Koszi a valaszokat elore is.:)

2013. dec. 11. 21:43
 1/10 anonim válasza:
Ha jöhet a zenés,akkor kezd a Nanával vagy a Nodame cantabile-vel.Mindkettő magyar nyelvű és mind a kettő fantasztikus.ja és romantikus mind.Paradise kiss..ez divattervezőkről szól,de feliratos.Ha ezeket megnézed egy hétig biztos eltart.mind fent van indavideón :) Nézd meg nem bánod meg ;)
2013. dec. 12. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a fullmetal alchemist testvériséget, meg a Death Note-ot egyértelműen ajánlom. Romantikusak közül Kaicho wa Maid-sama, Special A (ezek hasonlóak), Lovely complex, Itazura na kiss.
2013. dec. 12. 13:15
 3/10 black-wolf:D válasza:

Uta no prince sama maji love -2 évados zenés

Amnesia- nézd mg nem tudom hogy tetszik e majd

Brothers conflict- személyes kedvnc

Arcana famiglia

Kuroko no basket

2013. dec. 12. 13:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat,nagyon rendesek vagytok!:) Akkor szepen sorban elkezdem nezni oket:)
2013. dec. 12. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
ajánlhatom a Naruto-t és a Naruto Shippuuden-t. nem igazán romantikus de van benne sok érzelem
2013. dec. 12. 17:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Omm egyebkent nem irtam,de imadtam a narutot:)lattam is valameddig de mar nem nsgyon emlekszem ra...a fullmetal alchemis-et is lattam valameddigxd
2013. dec. 12. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
a Naruto Shippuuden nagyon király :D fõleg az utòbbi 50 rész az nagyon ott van :D most kb 340-350 része van a shippuudennek :D
2013. dec. 12. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a Toradora-t. Kb. 25 részes, elég romantikus és összejönnek a végén. Ha nem jönnek össze gondolom nem is érdekel. ;) Ajánlom még a Shakugan No Shanát. 3 24 részes évada van, van benne sok harc és a végén a két főhős ellenséggé válik, mert a srác világbékét akar, de a lány nem ért egyet a módszereivel. De persze a végén boldogan élnek amíg meg nem halnak. Együtt. XD Csak az a baj, hogy feliratos. :/ De szerintem érdemes megnézni. Szintén romantikus, de nem jönnek össze a Brave 10-ben. Még várható folytatás. :D De ha szereted a Narutót, akkor ezt se hagyd ki! A főszereplő kiköpött Sasuke. XD Jó szórakozást!
2013. dec. 12. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ami nekem idáig nagyon tetszett azok a

Hellsing és a Covboly Bebap ezek szinkronosok.

Továbbá a Black Lagoon és az Initial D ezek sajnos feliratosba vannak fent.

Az inda videón megtalálod és nem kell letöltened.

Nem vagyok egy mai darab de ezeken a kis (meséken) jól el szorakoztattam magam.

2013. dec. 13. 00:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Omg:) tenyleg koszi a valaszokat:))el is kezdemxd
2013. dec. 13. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!