Kihagyhatatlan animék?
bármilyen műfajú lehet(kivéve ecchi, azt nem kedvelem)
azon kívül szép grafika plusz előny^^
Előre is köszi!
Közel 20 animét láttam (csak), ezekből ajánlanék most neked :3
Kicsit szigorú vagyok az animékkel, és bár csak 1 éve lettem animés, ezért a legtöbbnek ilyenkor *mindentbekellpótoljak* érzése van, én mégse nézek ám meg mindent ^^
Szóval itt az awesome TOP 5-öm:
5. Zetsuen no Tempest : The civilization Blaster (2012-2013) ~ Nem első kedvencem, de attól még az egyik legkidolgozottabb, és legjobb grafikájú anime. Végig fenntartja az érdeklődést, és a karakterek egyediek. A történetvezetése is nagyon jó. A hangulata pedig magával ragadó.
4. Shingeki no Kyojin (2013) ~ Titántámadás. Az egyik legdrámaibb anime. Angolos kifejezéssel, it made me cry. Rengeteg, és még annál is több áldozatot követel a minket élvezetből felfaló faj kiirtása, hiszen a titánoknak alapjában véve nincs szükségük táplálékra. Szaporodásuk is rejtélyes módon történik, hiszen nincsen szaporítószervük: mégis tengernyien vannak, és a kihalás szélére sodorják az emberiséget...
3. Another (2012) ~ Szerintem ismered, de ha mégsem, sebaj. Jó története van, és nekem nagyon átadta a félelem érzését, ahogy az életükért küzdenek. Szerintem kihagyhatatlan.
2. Mirai Nikki (2011) ~ Túlélős. Talán csak a főszereplő érzi az emberölés súlyát, de egyébként sokszor tényleg véres hangulatot teremt, főleg az opening. A karakterek nagyon változatosak.
1. Black Rock Shooter (2012) ~ Mint anime, nem jobb a ZnT-nél, mégis első lett nálam. Más egy 200 epizódos animébe nem tud ennyi mondanivalót belefoglalni, mint ők 8 epizódba. Minden benne volt. Az első epizódban azt hisszük, hogy ártatlan gyermeki viszonyokról van szó, de ez nagyon komoly problémákat takar, mint az ölést. Volt benne gyermeki naivitás, de volt benne felnőtt szenvedés is. Ahogy a barátságról és a másik énjükről beszélnek, egyszerre hátborzongató és szívmelengető. A látványvilága lehengerlő. Szerintem csodálatos anime.
Dragon ball z
Highschool of the dead
Deadman wonderland
Date a live
Another
Sword art online
Soul eater
Accel world
jó anime nézést :)
Ayashi no Ceres
Shoujo Kakumei Utena
Escaflowne
Kareshi Kanojo no Jijou
Dennou Coil
Kino no Tabi
Mahou Shoujo Madoka★Magica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!