Kihagyhatatlan animék?
bármilyen műfajú lehet(kivéve ecchi, azt nem kedvelem)
azon kívül szép grafika plusz előny^^
Előre is köszi!
-Fullmetal Alchemist /Fullmetal Alchemist Brotherhood
Szinkronos mind kettő
-Naruto/Naruto Shippuuden
Én azért ezt sem hagynám ki az életemből, sok mindennek az alapja, ha úgy vesszük nekem pl. az egész anime-fan pályafutásomé. :D
-Bleach
Jó anime, nem tudom hány része szinkronos, kardos és véresebb. Mindenféleképp ez is nagyon alap anime.
-Fairy Tail
Többek közt ez tetszett eddig a legjobban, nagyon sokat lehet nevetni rajta sok a harc, nagyon.
Ezt az animét nem kell komolyan venni, nincs benne vér, meg halálos sebek stb. Inkább vicces-harcos, de nagyon jó.
-Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)
Ezt sem érdemes kihagyni, egyedi a rajzolása, kicsit mangás, de szuper jó.
-Sword Art Online
1 percet sem bánok ebből az animéből, bár az utolsó 10 részt elrontották, azonban ugyan úgy ajánlom.
-Ao no Exorcist
Jó anime, jó a grafikája is, ajánlom.
-Accel World
Hasonló az Sword Art Online-hoz, de mégsem ugyan az.
Szép grafikája van, barátságos és jó anime, nekem nagyon tetszett.
Ezek inkább shonen animék, nekem ezek a stílusú animék jönnek be(egytől -egyig ajánlom mindet:D), mondjuk ez a korosztályomnak is köszönhető talán 16/F.
Ghost in the shell (a filmek grafikaja etalon, a sorozate is veri az atlagot)
Cowboy Bebop
Akira
Appleseed
Afro Samurai
legelső számú: death note
nem szabad kihagyni, egy egész anime generáció alapszik rajta és at a szót, hogy "sablon" és hogy "unalom" nem ismeri, egy korszakalkotó!
kuroshitsuji
ezt se hagyd ki - különösen ha lány vagy, mert imádni fogod
attack on titan
MIRAI NIKKI
Air
Chihiro szellemországban
Death Note
Fullmetal Alchemist Botherhood
Naruto
Zetsuen no tempest the civilization blaster
Kaichou wa maid-sama (romantikus)
Vampire Knight (romantikus)
Kamisama hajimemashita (ennél vannak jobbak is, viszont én végig nevettem :) ha rossz a kedved nézd meg )
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!