Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A One Piece-ben Mihawk tud...

A One Piece-ben Mihawk tud HAKI-t használni?

Figyelt kérdés
Én még nem láttam tőle.

2013. dec. 1. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy tud, ha nem lenne rá képes hogy tanította volna meg Zoronak?
2013. dec. 1. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztosan tud, csak nincs annyira szüksége rá mint pl Luffy-nak mert ő karddal harcol. (És amúgy sem nagyon használta sztem részben azért mert eddig senki sem volt aki nagyon "bealázta" volna ) :D:D
2013. dec. 2. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Majd kiderül. De mivel ő a legerősebb kardforgató és az összes ismert szereplő között is benne lenne szerintem egy TOP10-ben, ezért biztos van vmi módja amivel tud harcolni logia Ördöggyümölcsök ellen is.

Amit az első írt az meg hülyeség. Zoro se használt még Hakit sose, Monet ellen sem...

2013. dec. 3. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Mert nem lett kijelentve hogy Monet azért csinálta össze magát Zoro ellen, mert az képes hakit használni, és ha úgy akarja halálos sérülést ejtett volna rajta. :D Valamint az se lett kijelentve, hogy a Kalózszövetségből Luffy, Law, Zoro és Sanji négyes hakihasználó... :D Kicsit figyelmesebb mangaolvasás nem ártana...
2013. dec. 4. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát neked tuti nem ártana. Monet és Tashigi meg is jegyezte,h Zoro nem tud Hakit használni, mert ha tudna akk Monet halott lenne... És Sanji sem használt még, szal ezek csak találgatások. De ha ennyire tudod, akk belinkelnéd,h melyik fejezetben jelentette ki a rajzoló egyértelműen,h ők haki használók?
2013. dec. 5. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

És [link] itt megvágta őt, ami szintén bizonyíték. Zoro ezelőtt azért nem fejezte be a harcot, mert nem AKARTA, kivégezni Monetet. Ez volt az oka annak is, hogy a végén is haki nélkül támadott. A végén azért bénult le Monet, mert Zoro már azt is bizonyította hogy képes hakira, és azt is hogy a puszta jóindulata miatt nem aprította fel 45345 darabba már a fejezet legelején....

És akkor kinek is van szüksége újraolvasásra? :)

2013. dec. 6. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha már linkeket kéregetünk, keresd már ki azt a részt ahol kijelenti Tashigi és Monet hogy Zoro nem tud hakizni. :)
2013. dec. 6. 18:49
 8/12 Martincso válasza:
Sanji is tud hakit használni :-) punk hazardon a vízben mikor keresett valakit a megfigyelés színét használta... és valamelyik részbem mondta is.Luffy hogy a csapatban rajta kivűl csak Sanji és Zoro képes.Hakit használni ancsapatbol
2014. ápr. 22. 13:59
 9/12 anonim válasza:

Law kérdezte h kitud hakit használni, és ekker mondták h luffy, zoro, sanks.

Zoro nőket nem bánt.....

2014. ápr. 25. 01:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Az animében mikor Law megkérdezi Luffy-t hogy ki tud hakit használni(a csapatból) Luffy azt mondja ,hogy Zoro, Sanji, Law és ő(Luffy).Meg Sanji a 598.részben használja a Megfigyelés Színét.Mihawk szerintem tud használni hakit, mert gondolom Zoro-nak ő tanította meg.Max. lehet hogy Király Akaratát nem tudja csak.
2014. máj. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!