Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gai (sensei képes ninjutsut...

Gai (sensei képes ninjutsut vagy genjutsut használni?

Figyelt kérdés
Csak mert nem nagyon láttam. Ő is olyan mint Lee? Bár mintha olvastam valamit, hogy tud, és ha igen, melyik részbe?

#Naruto #Lee sensei-je
2013. nov. 17. 19:57
 1/8 A kérdező kommentje:
*(sensei) és ott zárójel bezár, elírtam
2013. nov. 17. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, hogy amikor Leeről mesél, mondja, hogy emlékeztette saját magára, mert őt is kiközösítették amiért képtelen volt a taijutsun kívül mást használni.
2013. nov. 17. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Eddig csak taijutsut használt, szal passz.
2013. nov. 18. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
ninjutsut tud használni, mert szokott teknősbékákat megidézni
2013. nov. 18. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Haha tényleg, ott az idézése :D
2013. nov. 18. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem képes igazi ninjutsut használni, mert nagyon kezdetleges a chakra természet- és alakmanipulációs képessége. A legtöbb ninjutsuhoz pedig ezek elengedhetetlen dolgok. Így gondolom ő is inkább a taijutsu irányába mozgott, mert ahhoz volt tehetsége, ellentétben a másik kettővel.

Egyébként Gai eddig 2 teknőst idézett meg, 2x1 alkalommal. Az első teknős "Ningame" volt, akik a Chuunin-vizsga alatt, mikor Lee Uchiha Sasuke ellen harcolt. Gai őt még kétszer idézte meg. Egyszer a Kisame elleni harcban (ami a Teknős Szigeten volt, nem a Gaara utáni kutatás közben), a másik alkalommal pedig egy tanítványával, Ten Ten-nel akarta megköttetni a szerződést közte és a teknősök között, de végül Ten Ten visszautasította.

A másik teknős amit Gai megidézett egy apró, ún. üzenetvivő teknős, ami rövid idő alatt tesz meg nagy távokat, majd pedig a célnál felvillog egy S.O.S. felirattal, ezzel jelezve, hogy Gai bajban van.

2013. nov. 19. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha teknőst tud idézni,és vízen járni, akkor valószínűleg az alapokat is tudja: helycsere, alakváltás. De tényleg nem erre építi a karrierjét.
2013. nov. 20. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 vízen járni Lee is tud, az csak egyszerű chakra áramoltatás egy adott testrészbe
2013. nov. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!