One pieceben tudnátok írni top 10 erösségi sorrendet? Indoklással
A One Piece-ben ezt nagyon nehéz eldönteni, mert rengeteg szereplőt még nem láttunk vagy ha nem tudjuk, hogy mire képes, szal TOP10-et max akkor lehetne felállítani, ha már véget ért volna a történet, ami sztem sose fog :D
A 4 yonkou: Shanks, Kaido, Big Mom és Blackbeard, mert valszeg ők a legerősebbek a One Piece világában. Pl. mikor Whitebeard elbukott, akkor megjelent Shanks, aki véget vetett a háborúnak, holott még mind a 3 admirális talpon volt + Garp, Sengoku, Smoker és a többi használható tengerész is illetve a shichibukai.
A -mostmár- 4 admirális: Akainu, Kizaru, Fujitora és a Green Bull-ként emlegetett ismeretlen, plusz Aokiji aki ugyebár kilépett, de attól még az erejéből nem vesztett. Sztem ezen sincs mit magyarázni, nem hiába ők állnak a tengerészeti ranglétra majdnem csúcsán.
Shichibukaiból a legerősebbek közé tenném Mihawkot, mivel ő a legerősebb kardforgató, szal gondolom simán beleférne egy erő alapján felállított rangsorba. Illetve Doflamingót is idesorolnám, mert igaz,h sokat nem láttunk belőle, de sztem nem véletlenül ért el ennyi dolgot, meg Sanji egyik korábban legerősebb támadását minden karcolás nélkül hárította, elintézte Lawt meg Smokert is, Aokiji sem támadta meg mikor találkoztak, ami alapján én arra gondolok,h nem lett volna rövid harc.
Dragon, mivel ő a felkelők vezetője és a Világkormányzat által legkeresettebb személy.
Mostani ismeretek alapján sztem ők tuti a legerősebbek között vannak. De a legerősebb az összes közül Whitebeard volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!