írnátok ilyen animét?
ami romence action és olyan hogy vagy egy másik kórban van vagy egy másik világon vagy egy másik dimenzióban STB...
de pls legyen benne 1 csók legalább nem szeretem ha romance és 1 csók legalább nincsen benne
zetsuen no tempest the civilization blaster
ebben a világban játszódik, de van benne mágia... érdemes bele nézni (:
istenem, foglalkozna valaki a kérdéssel is??
inuyasha - időutazós, múltban is, jelenben is jászódik, de inkább a múltban, szerelmi háromszöggel, bár az csak úgy van, nem nagyon foglalkoznak vele, csak a végén
zero no tsukaima - na ez az ami minden szempontodnak megfelel :D
Wolf's rain, Baccano -oszinten nem emlekszem ra hogy pontosan volt e bennuk csok, de azert nezz bele :)
Steins Gate, Shakugan no shana- itt biztos van csok
Fullmetal alchemist :) csok nelkul is megeri
es meg Attack on titan- nem tudom meg, hogy lesz e benne csok, de minden esetre ajanlom figyelmedbe
Accel world es Sword art online- lattam mind kettot, nem kell megijedni, nem olyan rosszak, nem is kimagaslo alkotasok, de egyszer mindenkepp megnezheto :) (volt reszem mar ezeknel sokkal rosszabb animekben, amik tenyleg idopocseklasak voltak pl: Amnesia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!