Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » írnátok ilyen animét?

írnátok ilyen animét?

Figyelt kérdés

ami romence action és olyan hogy vagy egy másik kórban van vagy egy másik világon vagy egy másik dimenzióban STB...

de pls legyen benne 1 csók legalább nem szeretem ha romance és 1 csók legalább nincsen benne

2013. nov. 22. 23:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Heló!

Sword Art Online szerintem megfelelne.

2013. nov. 22. 23:47
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
Sword art borzalomnál minden csak jobb lehet.
2013. nov. 22. 23:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos, számodra borzalom, másnak nem. Valakinek tetszik az egész, valakinek nem. Nekem speciel tetszett az első 14 rész, utána már nem. A kérdező meg majd belenéz, és eldönti, érdekli-e.
2013. nov. 23. 00:22
 4/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen de láttam és szerintem a sao nagyon jó anime volt nekem nem volt vele problémám talán csak a első kettő részel de nagyon jó azon kívül

ha tudtok még írjatok :)

2013. nov. 23. 07:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Accel World is hasonló - fejlettebb a környezet.
2013. nov. 23. 09:21
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
12éves szintre talán jó is, felette borzalom pont.
2013. nov. 23. 10:59
 7/19 A kérdező kommentje:
bocsi de én 14 éves vagyok és még így is tetszett
2013. nov. 23. 14:09
 8/19 A kérdező kommentje:
köszi de láttam az Accel World és nem konkrétan a sao hoz kell hasonlítani :)
2013. nov. 23. 14:11
 9/19 Sophie-chan válasza:

szerintem nem volt rossz, nekem tetszett

mindenkinek megvan a maga véleménye, de elég annyit mondani hogy szerinted nem jó v h neked nem tetszett, nem kell minden hülyeséget leírni, normálisan is megoszthatnátok egymással a véleményeteket nemgondoljátok?

Persze vannak akik még ennyire sem képesek normálisan beszélni a másikkal vagy belegondoli a másik helyzetébe...

Na mind1, a lényeg h hál' istennek nem vagyunk egyformák és ilyen dolgokon nem kéne veszekedni...

16/L

2013. nov. 23. 18:30
 10/19 anonim ***** válasza:

ne veszekedjetek már! Mindenkinek az tetszik - ami, ha a kérdező belenéz a sao-ba és tetszik neki akkor meg mi van? (nekem se tetszett, de másnak meg tetszik, ennyi :P)

na m1 tehát, szerintem talán a mirai nikki...

2013. nov. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!