írnátok ilyen animét?
ami romence action és olyan hogy vagy egy másik kórban van vagy egy másik világon vagy egy másik dimenzióban STB...
de pls legyen benne 1 csók legalább nem szeretem ha romance és 1 csók legalább nincsen benne
Heló!
Sword Art Online szerintem megfelelne.
köszönöm szépen de láttam és szerintem a sao nagyon jó anime volt nekem nem volt vele problémám talán csak a első kettő részel de nagyon jó azon kívül
ha tudtok még írjatok :)
szerintem nem volt rossz, nekem tetszett
mindenkinek megvan a maga véleménye, de elég annyit mondani hogy szerinted nem jó v h neked nem tetszett, nem kell minden hülyeséget leírni, normálisan is megoszthatnátok egymással a véleményeteket nemgondoljátok?
Persze vannak akik még ennyire sem képesek normálisan beszélni a másikkal vagy belegondoli a másik helyzetébe...
Na mind1, a lényeg h hál' istennek nem vagyunk egyformák és ilyen dolgokon nem kéne veszekedni...
16/L
ne veszekedjetek már! Mindenkinek az tetszik - ami, ha a kérdező belenéz a sao-ba és tetszik neki akkor meg mi van? (nekem se tetszett, de másnak meg tetszik, ennyi :P)
na m1 tehát, szerintem talán a mirai nikki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!