Tudnátok animét ajánlani?
Amiket nagyon szeretek: Darker Than Black (egyik nagyonkedvenc), Highscool of the dead (másik nagyonkedvenc) , Gantz, Hellsing, ONE PIECE.
Egyenlőre ennyi ugrik így be konkrétan, de amit díjazok: Sexi csajok (lásd pl.:HOTD), véres, brutális, öldöklős (Hellsing OVA). Most néztem végig harmadjára a Darker than Black-et (mind a két "évadod") és valami újításra vágyok.Annak kiváltképp tudok örülni, ha egy picit elmegy a hentai irányába de közbe tele van véres akciójelenetekkel.
Az előforduló helyesírási hibákért elnézést kérek, és előre is köszönöm a válaszaitokat!
Most azt nem tudom h a perverz vagy harcos animere vagysz de en inkabb harcosat ajanlok :D
Hunter x hunter, attack on titan, ao no exorcist, kateyo hitman reborn, deadman wonderland, d-grey man most ennyi jutott eszembe. En szemelyszerint imadom ezeket ! :D :))
Another
Togainu no Chi
Mirai Nikki
Blood-C
Shiki
Ezek inkább véres/harcolósak, remélem tudtam segíteni:))
Mirai Nikki
Deadman wordland
Elfen Lied
Death Note
Umineko no Naku Koro ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!