Tudnátok olyan animét ajánlani, amit nem érdemes kihagyni az élet során?
Figyelt kérdés
bármilyen típusú lehet, csak lehetőleg ne ecchi2013. okt. 26. 00:04
1/17 anonim válasza:
Pontosan milyenekre gondolsz, milyen kategóriában? Amúgy az Ecchi kategoróiában vannak nagyon viccesek amiket kár lenne kihagyni.
2/17 anonim válasza:
Kategóriától függetlenül ezeket minden animésnek látnia kell:
Code geass
Death note
Shingeki no kyoujin (bár volt akinek nem tetszett)
Mirai nikki (ez konkrétan nekem nem tetszett, de sokan szeretik)
A filmek közül kihagyhatatlanok:
Miyazaki Hayao művei: Chihiro szellemországban, Vándorló palota, Tonari no totoro
4/17 anonim válasza:
fairy tail
black cat(ezt muszáj megnézned:$)
Nana
ao no exorcist
5/17 anonim válasza:
Steins Gate
Elfen Lied (Van benne ecchi, de csakis életszerű eseményekben és nem eszetlen meztelenkedés)
Death Note
Code Geass
Dragon Ball (jöhettek hogy shounen huszár meg stb, de ez akkor is egy műfaj alapjait fektette le. egy nagy mérföldkő az anime történelmében.)
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok ajánlást, neki is kezdek a megnézésüknek:)
2013. okt. 26. 09:41
7/17 anonim válasza:
attack on titan, hunter x hunter ezeket mindenkepp az elobbiek melle ! :)
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. okt. 26. 22:34
9/17 anonim válasza:
K project, Durarara, Baccano, To aru majutsu no index, To aru kagaku no railgun, Code: Breaker, Mirai Nikki. (K project forever!!<3 <3) jó, viccen kívül, a K project tényleg nagyon-nagyon jó. Érdemes megnézni.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, a K-Project-et már én is láttam, nekem is nagy kedvencem:))
2013. okt. 26. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!