Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Campione! Animének lesz...

Campione! Animének lesz folytatása?

Figyelt kérdés
Mivel a farkas öreg fószer is mondta még harcol vele meg az a szőke gyerek is mondta hogy harcol vele így még nem fejeződött be rendesen az anime szerintem. Igaz sok csajjal a végén jó kis vége lett de én mindenképp szeretnék 2 évadot :)

2013. okt. 25. 19:10
 1/6 A kérdező kommentje:
De ha nem is az öreget nézzük mivel legyőzte akkor is ott van a szőke aki régen amikor gyenge rangú volt harcolt vele és döntetlen lett most akar vele harcolni és nem hiszem ez csak annyiba maradt.
2013. okt. 25. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy olvastam valahol, hogy vagy most ősszel, vagy télen jön. De nem biztos.
2013. okt. 26. 10:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem jól emlékszel és most vagy télen megjelenik :) Nem baj ha nem biztos a remény hal meg utoljára :P
2013. okt. 26. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos lesz II.évad :D

Igen még nem volt meg néhány harc, sőt elég sok száll elvarratlan..

2014. júl. 7. 13:02
 5/6 9opal válasza:

Akkor most lesz ,vagy nem lesz?... :D

Szerintem is nagyon jó kis anime . Csak elég sok az üres tér .. :/

2015. aug. 6. 04:33
 6/6 anonim válasza:
Bocs hogy igy megkésve irok nektek de en sem tudtam lessz vagy nem de azt mondják nem lessz de en orultem volna neki ha lett volna
2016. márc. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!