Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki mondana olyan animét,...

Valaki mondana olyan animét, ami nem túl ismert, de nagyon jó?

Figyelt kérdés
Bármilyen típusú megfelelne. Aki ajánlja, mondja meg, miért is jó az az anime.

2013. okt. 20. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Armitage III nekem nagyon bejött, de szerintem ismert.
2013. okt. 20. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Btooom! :Izgalmas kis túlélőjáték egy adag elgondolkodtató jelenettel és ecchivel megspékelve. Kockáknak különösen ajánlott.

Monster :Jó kis orvosi bűnügyi történet. Egyáltalán nem hasonlít az animékhez, tisztára mint ha egy nyugati krimit néznél. A szereplők nagyon ott vannak, a befejezés kevésbé.

És tudom, hogy animét kértél, de kevésbé ismert cuccnak ideírom még az árnybíró manga sorozatot, ami nálam minden animét/mangát ver, annyira jó. (Magyarországon pont ismertebb, mert a mangafan kiadta, de amúgy eléggé rétegmanga)

2013. okt. 21. 15:39
 3/4 TheHope válasza:
Gantz: Egyedi a történet,ha utána olvasol azonnal felkelti az érdeklődésed,ebben biztos vagyok. Még egy ilyen anime bizony NINCS. Pozitívuma,hogy ez még a régi szép időkből származik,amikor még nem az volt a divat,ki rajzol szebben,hanem ki csinál durvább sztorit. A rajzolása még mai szemmel nézve is elfogadható,viszont teljes mértékben biztos lehetsz benne,hogy mindent beleadtak a történetbe :)
2013. okt. 22. 11:31
 4/4 akárki 10000 válasza:

natsume yuujinchou

zetsuen no tempest

kuragehime

nurahriyon no mago

tegami bachi

the sacred blacksmith

saiunkoku monogatari

hirtelen ezek jutottak eszembe de lehet h csak az én ismeretségi körömben nem hallott róluk senki...

2013. nov. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!