Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondana valaki ilyen típusú...

Mondana valaki ilyen típusú animét?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint a Bleach, Naruto, Ao no Exorcist, amibe harcolnak fegyverekkel meg ilyen mindenfélével. :D

Lány vagyok de nem igazán bírom az ilyen nagy love sztorikat. Kivéve ha yaoiról van szó :D

A válaszokat előre is köszi!!

2013. okt. 19. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Puszta kézzel is jó?

Dragon Ball

2013. okt. 19. 21:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát valami shounenre gondolok :)
2013. okt. 19. 21:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Dragon Ballnak nem igazán tetszik a rajzolása :(
2013. okt. 19. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kedvencem a Soul Eater ami shounen. Az Attack on titan is jo bar en meg nem fejeztem be. A Btooom is nagy elmeny volt.
2013. okt. 19. 21:54
 5/13 sszun válasza:
one piece
2013. okt. 19. 23:08
 6/13 sszun válasza:
yu yu hakusho
2013. okt. 19. 23:08
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

lesz mit nézni talán a Soul Eaterrel kezdem :)

2013. okt. 20. 10:42
 8/13 anonim válasza:
100%
Fairy Tail ^^
2013. okt. 21. 21:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már rajta, de túl hosszú a Naruto és Bleach mellé :D
2013. okt. 21. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ga-Rei:Zero. :D ajánlom.

Claymore.

Hakuouki

Hiiro No Kakera. (Ebbe puszta kézzel harcolnak, vannak ilyen képességeik, és a grafika is nagyon jó.)

Fairy Tail

Arata:The Legend

Devil Survivor 2:The Animation. (ez nekem nem igazán jött be, de neked lehet, hogy tetszeni fog.)

Sword Art Online. ( Ez az anime igen véleménymegosztó, sokak leszólják, de vannak akik szeretik. Ezt most nem szeretném témába hozni, ajánlásnak írom! Egyébként gyönyörű a grafika) Nekem ez szintén tetszett. :)

Full Metal Panic (Ebbe robotos vannak azthiszem:D)

Katekyo Hitman Reborn.

Dakara boku wa h ga Dekinai. ( ááá ez jó kis anime, halálisten a csajszi benne, csak picit átnyúlik ecchibe. Néha meztelenkedik a lány benne. De ha ez téged nem zavar akkor nézd meg^^)

Egyébként én is lány vagyok, és imádom a shounen fight animéket :DD Remélem tudtam segíteni, és bocsi, ha olyant is írtam amit már előttem írtak. :D

2013. okt. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!