Mondana valaki ilyen típusú animét?
Olyanra gondolok mint a Bleach, Naruto, Ao no Exorcist, amibe harcolnak fegyverekkel meg ilyen mindenfélével. :D
Lány vagyok de nem igazán bírom az ilyen nagy love sztorikat. Kivéve ha yaoiról van szó :D
A válaszokat előre is köszi!!
Puszta kézzel is jó?
Dragon Ball
köszönöm a válaszokat! :)
lesz mit nézni talán a Soul Eaterrel kezdem :)
Ga-Rei:Zero. :D ajánlom.
Claymore.
Hakuouki
Hiiro No Kakera. (Ebbe puszta kézzel harcolnak, vannak ilyen képességeik, és a grafika is nagyon jó.)
Fairy Tail
Arata:The Legend
Devil Survivor 2:The Animation. (ez nekem nem igazán jött be, de neked lehet, hogy tetszeni fog.)
Sword Art Online. ( Ez az anime igen véleménymegosztó, sokak leszólják, de vannak akik szeretik. Ezt most nem szeretném témába hozni, ajánlásnak írom! Egyébként gyönyörű a grafika) Nekem ez szintén tetszett. :)
Full Metal Panic (Ebbe robotos vannak azthiszem:D)
Katekyo Hitman Reborn.
Dakara boku wa h ga Dekinai. ( ááá ez jó kis anime, halálisten a csajszi benne, csak picit átnyúlik ecchibe. Néha meztelenkedik a lány benne. De ha ez téged nem zavar akkor nézd meg^^)
Egyébként én is lány vagyok, és imádom a shounen fight animéket :DD Remélem tudtam segíteni, és bocsi, ha olyant is írtam amit már előttem írtak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!