Mondana valaki ilyen típusú animét?
Olyanra gondolok mint a Bleach, Naruto, Ao no Exorcist, amibe harcolnak fegyverekkel meg ilyen mindenfélével. :D
Lány vagyok de nem igazán bírom az ilyen nagy love sztorikat. Kivéve ha yaoiról van szó :D
A válaszokat előre is köszi!!
code geass (ezt láttam mát úgy is leírva hogy guess, nem tudom melyik :)) - eszméletlen történet, a grafikája nekem az elején kicsit furi volt, a jövőben játszódik
fairy tail - tudom, ezt már mások is írták, de feltétlen nézd meg, sokan a one piece-t istenítik, én erre esküszöm :D
brave 10 - a középkori japánban játszódik, ninjás, szamurályos, kevés valóságalappal (sanada yukimurának állítólag volt 10 bajnoka, köztük sarutobi sasuke - őket más animékben is megtalálod)
d. gray man - ördögűzős
sengoku basara - nagyon harcolós, és garantált röhögőgörcs (néha a harcjelenetek közepén a valótlanságon, pl: két ló felfut egy szinte függőleges falon, a gazdájuk meg rajtuk áll)
hirtelen több most nem jut eszembe, bocsi ha valamit már írtak előttem is
Junjou Romantica
Sekai ichi Hatsukoi
Ezek Yaoik :D
Láttad már az Avatar ang legendáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!