Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto rajongók! Kérlek...

Naruto rajongók! Kérlek osszátok meg velem hogy miért szeretitek annyira ezt a sorozatot?

Figyelt kérdés
És lécci próbáljatok meg rávenni hogy megnézzem:D

2013. okt. 16. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
En regebben nem kedveltem ezt az animet amikor meg csak a sima Narutot lattam. Nem nagyon kedveltem Narutot.. bar mostanra fogalmam sincs, hogy miert :D Aztan egyszer csak gondoltam h ujra kezdem az elejetol es igy ugye talalkoztam a shippuuden reszekkel es beleszerettem. :) Nagyon megkedveltem Naruto karakteret, de tobbi karaktert is ! Azt az egyet nem szerettem es most is utalok az a fillerek... De meg ezzel is imadom nezni es most is kivagyok bukva, hogy elmaradt a 335.resz :D Szoval mindent egybe vetve szerintem nezd meg hatha teged is megfog! :)
2013. okt. 17. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
hát én rühellem, és kb 1 évig csakis (és tényleg csakis) egy nagy harcról fog szólni, sz@r az egész anime
2013. okt. 18. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az eredeti Naruto tetszett ugy igazan. A vilaga , hangulata nagyon megfogott. A Shippuuden mar nemigazan kotott le, valahol a 290 valahanyadik resznel rahagytam a sok filler miatt. Es maga a minoseg se jon be se a le nem cserelt zenek. Talan a karakterek felnoveset esetleg multjat tudnam kiemelni amit megtudhatunk. Azert megerte nezni de nekem a vegefele mar eroltetett. De az elso 220 reszegy elmenyvolt es sokszor megbogetett. :)
2013. okt. 19. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Válaszolnék, de az az igazság, hogy egy nagyon jó történetet nagyon szar animévé alakított a Shippuuden 173 óta, és azóta csak romlik a színvonal. Vagy ti láttatok már valaha egy annyira NYÁLAS ninja háborút? Ha igen, akkor kérlek írjátok le hol.

Persze mondhatnánk, hogy igen-igen, de az csak az anime. Csakhogy sajnos a Pierrot annyira szétverte az eredeti történetet, hogy színvonalromlás magát Kishit is elérte, így már a manga is a béka s***e alatt van.

2013. okt. 20. 18:55
 15/19 Nirata ***** válasza:

ööööööööööö

sajnos igazat kell addnom az elöttem válaszolónak ):

2013. okt. 20. 19:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Főleg a Naruto rajongóknak :)
2013. okt. 23. 12:20
 17/19 Nirata ***** válasza:

Szívesen (:

Bele fogsz nézni?

2013. okt. 23. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
7-es: Akkor az 5. téved, mert annyi gagyi, béna ismétlő jelenet van a Shipuuden animéban, hogy aki nem látta az első sorozatot az is simán ismerni, és érteni fogja a Ship-et. Sajnos idáig süllyesztette a Pierot az animét.
2013. nov. 2. 20:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Elkezdtem nézni:) Eddig nemrossz.
2013. nov. 4. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!