Kedves how I met yor mother fanok! Még a hetedik évad után is annyira szeretitek a sorozatot mint rég?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 15:33
1/7 anonim válasza:
Nem. A legjobb évadok az első 3-4 évad. Azokban MINDEGYIK rész jó volt. A többi is jó de már nem "ugyanaz"
2/7 anonim válasza:
Az lenne az igazi, hogy ha irányba tennék a sorozatot, és a 8. évad végére lezárnák a történetet. Most már ezt tovább húzni minőségben nem annyira lehet, és egyre rosszabbak az évadok. Régen mindig megnéztem a leadás napján, most már csak a 8x01-et néztem meg, és azóta a többit hagyom... majd ötösével vagy a sorozat végén egyben, mert egymás után nézve a hullámzó minőségű részeket jobban lehet élvezni.
3/7 anonim válasza:
Ez lesz az utolsó évad.(hála az égnek! A húzással rontanak el minden jó sorozatot!) Ugyanis Jason Segel (a Marshallt megformáló színész) Nem vállal több évadot és a producerek azt mondták,hogy nélküle nem lehet folytatni.(még szép,hogy nem!)
4/7 anonim válasza:
Igaz, már nem olyan jó, mint az elején, mégis annyira a szívemhez nőttek a karakterek, hogy bármeddig is tartana, én nézném. :)
6/7 anonim válasza:
igen. ÉS nagyon szeretem <3 :D :)
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a kilencedik évad csak időpazarlás volt, az esküvő miatt, de a többi évadot mind szerettem, és most sincs vele semmi bajom:) Ez a kedvenc sorozatom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!