Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, eddig szerintetek...

Animések, eddig szerintetek milyen erős az őszi szezon az első részek alapján?

Figyelt kérdés

Szvsz: [link]

Ti véleményetek is érdekel :D

2013. okt. 16. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon.
2013. okt. 16. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem sok mindenbe néztem bele, de ami eddig tetszik: Nagi no Asukara (abszolút pozitív meglepi volt, nem is írtam fel alapból a várólistámra, csak valahogy sok szabadidőm volt), Golden Time, Yowamushi Pedal (a kedvencem a jelenlegi szezonban, pedig sportanime, ami annyira nem kedvenc, de engem már az első rész is meggyőzött, a második pedig csak megerősített), Kyoukai no Kanata, a legújabb Hajime no Ippo.

Volt pár, ami annyira nem jött be: Strike the Blood, Coppelion (uncsiiiiiii), Sekai de ichiban tsuyoku naritai.

Illetve még van néhány olyan cím, ami még érdekelne, de még nem kezdtem el (Galilei Donna, Samurai Flamenco, Pupa - utóbbi még el sem kezdődött).

2013. okt. 17. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Kihagytam még, hogy belenéztem a Gingitsunéba, és a Log Horizonba, és ezek is tetszettek.

A Kill la kill-t pedig elkezdtem nézni az első részt, de valószínű, hogy nem az én stílusom, mert sokadjára sem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem a részt.

2013. okt. 17. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek érdekelnek:

Nagi no Asukara

Striker the Blood

Kill la Kill

+ A Pupa is várós.

2013. okt. 17. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy-két kifejezetten várt mü, pl a log horizon és a magi 2.évada.A kill la killben kellemesen csalódtam a basuke érdekelt még de azt nem keztem el, várom, hogy legyen pár rész amit egyszerre tudok megnézni
2013. okt. 17. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

elég jó van mit néznem :)

Valvrave

Magi

Kill la Kill

Galilei Donna

Log Horizon

2013. okt. 18. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!