A Vampire Knight Guiltyben hogy lehet az, hogy Kuran Kaname az ős? Mit jelent ez? Elvesztettem a fonalat.
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 05:42
2/8 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy Ő volt az első vámpír. Szóval igazából nem is Yuki vérszerinti testvére. Hogy hogy került Yuki szüleihez, és hogy lett kisgyerek, azt nem tudom xD
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, én is ezt nem értem. :) Köszönöm
2013. szept. 17. 23:58
4/8 anonim válasza:
Elméletleg egy koporsóba zárta magát pár ezerévre és rido engedte ki ezért nem ölheti meg mert tartozik neki
5/8 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy Rido csinált valamit ettől Kaname megszületett mint Kuran Juriék gyereke. De én se vágom annyira mi van.
6/8 A kérdező kommentje:
Már rájöttem. Juuri és Haruka fiát feláldozta Rido, hogy Kaname újra élhessen. Kanamenak nem voltak meg az emlékei rögtön.
2013. szept. 22. 00:59
8/8 anonim válasza:
én valahol azt is olvastam, hogy nem azért nem öli meg Ridót Kaname mert tartozik neki, hanem mivel Ridó élesztette újjá, ezért Ridó a mestere lett.. kicsit úgy mint Shizuka Ichirunek, és Zeronak. Ezért pont ahogy Zero sem volt csak úgy képes megölni Shizukát, úgy elvileg Kaname sem képes kedve szerint végezni Ridóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!