2014 március 20-án fog indulni a sorozat nálunk szinkronosan.
2013. szept. 12. 20:19
2/9 anonim válasza:
Igen nagy valószínűséggel nem lesz magyar szinkronja mivel egyik stúdió sem fogja megcsinálni. Akkor talán lenne ha az Animax nem lenne sz@rban... de szerintem nem sokáig húzza már. Javítson ki valaki ha tévednék.
2013. szept. 12. 20:21
3/9 A kérdező kommentje:
A dátum forrását megkaphatom? Mindenki más időpontot ír. már 1,5 éve le kéne, hogy legyen szinkronizálva magyarra.
2013. szept. 12. 23:38
4/9 anonim válasza:
Állítólag már le kéne lennie szinkronizálva csak a szinkroncsinálók annyira lusták hogy nem fordítják le :/ :P
2013. szept. 13. 09:53
5/9 Hintalow válasza:
Valószinűleg soha, nincsen rá igény/pénz, ami animecsatorna van (fogalmam sincs mi az, tv sincs már évek óta) az is döglődik.
2013. szept. 13. 13:03
6/9 anonim válasza:
Már akkoriban is csak megalapozatlan spekuláció volt, hogy leszinkronizálják. Igazából az Animax csatorna sosem jelentette be, hogy leadja, csak szerették volna, ha le tudnák adni.
Amikor az Animaxosok olyanokat mondtak, hogy "X-edik hónap előtt nem várható", akkor sem arra céloztak, hogy utána biztosan vetítik, hanem csak arra, hogy semmi infójuk nem volt róla.
És mióta a csatorna csődbe ment, már lényegében le lehet róla mondani, hogy valaha is leszinkronizálják.
2013. szept. 13. 14:01
7/9 anonim válasza:
Üdv személy szerint én nem is akarom hogy le szinkronizálják . Kb 2 részt látam az alapból le szinkronizálva amikor meg tetszet egyből olvasni kezdtem :D a japán alap szinkronhang a legjobb ez adja át az animet szerintem én legalábbis élvezeteseb.
2013. szept. 14. 11:43
8/9 A kérdező kommentje:
Már én is elkezdtem feliratosan nézni őket. Nincs türelmem kivárni, mire leszinkronizálják. Elején nehéz volt olvasni is, meg követni, hogy mi történik, és még élvezni is. De már hozzá szoktam, és észresem veszem hogy olvasom. 330 résznél van több/lesz?
2013. szept. 14. 20:05
9/9 anonim válasza:
Ha erdekel feliratosan akkor nezd a Crunchyroll-on, igaz ott angol felirat van de en igy szeretem. Ott minden egyes uj resz fent van (csutortokon). Arra a valaszodra hogy lesz e tobb resz 330, biztos hogy lesz (SPOILER) epp a great ninja war kozepen vannak az esemenyek, es a manga es az anime kozott minimum 70-100 episode kulonbseg van.
Szoval ja varhatunk meg uj reszeket.
Nem lesz szinkronnal, azert mert a szinkron egy rakat szar (velemenyem szerint)Meg azert se mert az Animax csodbe ment es bele fog olvadni az AXN-be, ahol meg nem fogjak finanszirozni az animeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!