Szerelmes, vicces, kicsit perverz animéket tudok?
Figyelt kérdés
Többnyire vagy szerelmes-vicces animére vagy perverz animére találtam gykn találatot, ezért teszem fel a kérdést (bocsi ha mégis volt már ilyen kérdés, én nem találtam). Olyan kellene, ami szerelmes, vicces, (kicsit) perverz, és gimisek életéről szól.
Láttam a Tonari no kaibutsu-kun-t, a Sukitte ii na yo-t, és a Kamisama kiss-t, bár ezek csak romantikus.viccesek voltak, a perverzió hiányzott belőlük..
2013. szept. 6. 18:43
3/10 anonim válasza:
Lovely Complex, bár ez is inkább romantikus vicces, mint perverz. Nem láttam, de állítólag az Ai Yori Aoshi is olyasmi lehet, mint amilyet te keresel, mindenesetre ecchi.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a kaichou wa maid-sama pont ilyen :)
5/10 anonim válasza:
Van még a Mitsu X Mitsu Drops, bár az meg inkább perverz, mint vicces, de szerelmesnek szerelmes. Mindössze két rész, de van mangája.
6/10 leander20 válasza:
hát az Elfen Lied az szerelmes vicces (ritkán),de elég brutális az baj????
7/10 anonim válasza:
Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan. Az nagyon vicces, perverz, és szerelmes is. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Kaichou wa maid-sama-t és a Mitsu X Mitsu Drops-t ismerem, de azért köszi! A többinek meg utánanézek!
2013. szept. 7. 20:16
9/10 Sveacer válasza:
Best of: High school DXD van benne bunyó
Tudom rosszul használom az angol szavakat
10/10 btr1998 válasza:
nézd meg az Aquarion Evol-t. Igaz ebbe van fantasy de én nagyon szerettem. De szükséges az első évada melynek címe Sousei no Aquarion mert akkor nem érted meg a 2.évadot (a 2.évad az aquarion evol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!