Nincs. Egyébként Lelouch meghalt a végén. Egy gagyi fanvideó van a neten hogy nem de hülyeség. Nekem is lenne 3-4verzióm a végét illetően, és szerintem se halt meg, de a manga is így ért véget a készitők is ezt mondják.
Hamarosan jön a Code Geass Akito the Exiled Mozi második része. Talán majd azokból a mozikból tudunk meg valami plusz infót luluval kapcsolatban, bár elég sansztalan.
2013. aug. 20. 14:59
3/16 anonim válasza:
Végre elkezdtem nézni. Vége az 1. évadnak és tetszett. Gondoltam megnézem lesz- e 3. évad, erre egy marha nagy spiler... Nem lehetne előtte kiírni legalább?
2013. aug. 20. 22:19
4/16 anonim válasza:
Én is utálom az ilyen értetlen barmokat, utolsó válaszoló. Én kérek elnézést tőled, hogy az a idióta b*zi ilyen agyhalott mert nem gondol arra, hogy esetleg más még most is nézi vagy éppenséggel elakarja kezdeni.
2013. szept. 6. 14:45
5/16 anonim válasza:
Ki az a marha amúgy aki még csak az 1 évadot látta és már egyből a harmadik iránt érdeklődik!Am csak beírod googleba h Code Geass 3 évad látod csak h semmi se jön ki akkor nincs ozt cs ok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!