Mi történt a Code Geass: Hangyaku no Lelouch 1. évadjában?
Figyelt kérdés
Néztem pár részt belőle,azt hiszem addig,amikor Lelouch névtelenül megmentette a barátját egy bírósági tárgyalás alól,viszont önként visszament feladni magát.. Nah,és innentől nem tudom,mik történtek az első évadban,mert most elkezdtem nézni a Code Geass:Hangyaku no Lelouch R2-t. És nem olyan válaszokat várok,hogy "nézd meg,és megtudod.." vagy hogy "miért hagytad abba?"2013. jún. 9. 22:50
1/8 anonim válasza:
Nézd meg és megtudod!
Miért hagytad abba?
De most komolyan mi értelme megnézni az első évadból pár részt, majd egyből folytatni a másodikkal?Főleg egy ilyen jó animénél?
2/8 anonim válasza:
EMBER! Semmi értelme nincs a 2ik évadot elkezdeni ha nem láttad az elsőt , az a felvezetése , igaz hogy a 2ik évad sokkal jobb de mindenképpen NÉZD MEG!
Zseniális az egész .. akár hogy cliffhanger a vége nézd végig egyik legjobb anime!
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Nézném én az első évadot is,viszont nagyon rondán van fennt... volt mikor nem láttam a feliratot,annyira ronda volt... de ha tudtok egy oldalt,ahol fent van,és szép is,és feliratos,akkor szóljatok,szívesen nézném meg! Az sem baj,ha le kell tölteni,csak szép legyen és feliratos
2013. jún. 10. 17:05
5/8 anonim válasza:
Ugyan azt elküldtem én is csak a 720ast . Valszeg a Baka-s linkeket törölni fogják ..
6/8 anonim válasza:
Google/indavideó/code geass ennyi :D basszus ne mondjátok már hogy indavideon ronda a felirat mert nem az.
7/8 NathanSzerver válasza:
indán nincs fent az egész 1. évad hol van fent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!