Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Láttátok már ezt a zenés...

Láttátok már ezt a zenés videot, tetszett?

Figyelt kérdés

(anime addist link... nem tudom, hogy mindenkinek megmutatja-e) [link]

:/ olvastam, hogy nagy idegek kellenek hozzá, hát nekem félig meddig jók az idegeim, viszont nem is tudom.... nektek tetszett, nagyon véres? (mióta láttam anime addicts-on nem tudom miért de minden áron meg akarom nézni xd

2013. aug. 19. 16:39
 1/9 A kérdező kommentje:
*megtudja e nézni
2013. aug. 19. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:
régebben én is elolvastam az ismertetőjét de nem néztem meg de most a kedvedért megnézem és leírom a véleményem viszont cserébe kérek egy virtuális plüss macit \(-.-ˇ)
2013. aug. 19. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
óóó hát megnéztem bevallom volt egy rész ami meglepett 2 perc után de megnézheted nem hiszem hogy maradandó károsodást szenvedsz el bár lehet amiatt mondom ezt mert múltkor láttam egy hasonló vidit csak az a valóságban történt meg na az tényleg undorító volt de legalább megedzette a gyomromat
2013. aug. 19. 18:43
 4/9 A kérdező kommentje:

ne haragudj nem voltam gépnél... virtuális plüssmaci?

[link] :) hát szerintem én is megnézem mert ma láttam az előbb egy döglött macskát szétloccsant az agya... (inkább nem részletezem) és akkor az jutott eszembe, hogy megkéne néznem ezt a vidit (valszeg szadi vagyok :D) na m1 inkább nézem

2013. aug. 19. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem nem volt tul nagy szam... A szerb c film utan mar nem botrankoztat meg tulsokminden
2013. aug. 19. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
hát én is így voltam a fekete hattyú után... valamiért annyira undorodtam utána mindentől, tényleg nem túl nagy szám így visszanézve
2013. aug. 19. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:

elozo vagyok...

A fekete hattyu utan en is eleg sokkos allapotban voltam, de imadom...valahogy vonzanak az ilyen filmek, bar az elobb emlitett szerb, nem csak pszihesen sokkolt, hanem a szexualis tartalma szamomra eleg visszataszito... talan a legdurvabb film amit eletemben lattam

2013. aug. 20. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:
miről szólt?
2013. aug. 20. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
2013. aug. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!