Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Dante's Inferno: An Animated...

A Dante's Inferno: An Animated Epic valahol megtalálható magyar felirat- japán szinkronnal?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak angol szinkron van, de azt kifejezetten utálom.

2013. aug. 18. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én se találtam japán szinkronnal, de szerintem az angol szinkron se rossz szerintem illik hozzá.
2013. aug. 18. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jól illik hozzá, de én az angolt valamiért képtelen vagyok hallgatni.
2013. aug. 18. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
1# vagyok. Kicsit utána olvastam és nincsen japán szinkronja csak angol. Mint tudni illik nem egy stúdió csináltam hanem több és ezért lett az alap szinkron angol. Kis angol tudás kell de azért itt a wiki.
2013. aug. 18. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
jaj most látom nem linkeltem de pótolom! [link]
2013. aug. 18. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor mindegy. Lehet ráadom a fejem, hogy megnézzem. Eddig angol szinkronnal csak néhány sorozatot néztem, ami nagyon tetszett, de nem volt más. És ez az egész Dante cucc is tetszik, szóval van esély, hogy megnézem.

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz.

2013. aug. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!