Anime ajánlatok? Tudtok mondani?
Sziasztok, körülbelül olyan animéket keresek amik nem túl régiek és szép a grafikájuk, báár ez annyira nem fontos :)
Idáig ez a listám amiket már megtekintettem.
Körülbelül olyan animéket keresek mint a SAO(Sword Art Online!).
Remélem tudtok segíteni :)
műfajok:akció, fantasy, kaland, romantikus, sci-fi, seinen, tragédia, ecchi
Valamiféle ilyesmit keresnék bár tudom hogy sokk van, de nem tudok düllőre jutni hogy melyik a jó :)
Lehetőleg olyan kellene, ahol a szerelmi szálakat is elvarrják.
Köszönöm a válaszokat. :)
A SAO(vagy ahogy én nevezem ShitArtOnline, jobban tükrözi a minőséség) nevű förmedvénynél minden jobb, még a 12 éveseknek szánt Naruto is erősebb vonalakat vonultat fel. Műfajoknál meg a sao annyira volt seinen mint kb a DN egy vígjáték. Hogy ha ilyen játékban játszódó dolgokat akarsz nézni ott a dot hack sorozat, a játéka jobb lett mint az anime. Ott a Ragnarok Online, ugyanolyan szörnyen szar mint a sao.
Vannak sokkal jobb animék ezeknél, de ezt úgy is magyarázhatom egy sao fannak, gondolom mész minden hypolt szar után, a többit meg látatlanba leszólod.
# 1/3.
Bocsánat, nem vagyok SAO fan, csak tetszett az anime, ha megtekintetted a listámat ( [link]
Akkor rákellet hogy jöjj, hogy több fajta animét nézek.
De azért köszönöm a válaszodat :)
Ebben az ecchin kívül mind megvan talán: xD
Hiiro no Kakera
Tragédia:
Another
Mirai Nikki
Shki
Umineku no naku Koro ni
Higurashi no naku Koro ni
(hát ezekben akció..stb)
Ezekbe az egyik műfaj biztos hogy szerepel:
Zero no tsukaima
Tengen Toppa Gurenn Lagann
Kaze no Stigma
Guilty Crown
Remélem valamennyire tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!