Tudnátok ilyesmi animéket mondani?
Ilyesmi animéből én eddig 2-őt láttam(lehet hogy többet, de most ezek ugrottak be)
Az egyik a Yu yu hakusho, tipikus harcolós anime, démonokkal, minimális szerelmi szál van benne, Kuwabara többnyire elegendő humor forrást ad, De Yusuke sem semmi. 112 részes. Részemről egyéni véleménynek legyen elég annyi, hogy legalább ötször néztem végig a teljes sorozatot :) .
A másik a Katekyo Hitman reborn. Nem tudom pontosan, hogy te mit találsz idegesítőnek egy szereplőben, lehet hogy Tsuna néha idegesítő. A történet annyiból érdekes, hogy a maffiózók harcolnak különböző hihetetlen fegyverekkel. Inkább vicces anime. Szerelmi szál is van benne, de szerintem itt sem vészes. Bár még nem fejeztem be és csak a 93. résznél tartok. Kikapcsolódásnak egy-egy rész jó.
Tsuna sokszor és nagyon idegesítő.
Yu yu hakushoval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!