Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok segíteni anime...

Tudnátok segíteni anime választás terén?

Figyelt kérdés

Kedves tapasztalt anime nézők!

Eddig nem láttam túl sok animét, ezen szeretnék változtatni.

Arra kérlek Titeket, hogy az itt leírtak alapján ajánljatok nekem pár animét, és írjatok olyat is ami "alapműveltség".

Tehát. A kedvenc animéim a K project, és a Durarara. Ezenkívül, nagyon tetszett a Mirai nikki, és a Baccano. Tehát inkább az olyanokat részesítem előnyben, amikben van harc, el lehet rajta gondolkodni (durarara), van benne egy kis fantasy is, és változatosak a karakterek. És nem utolsó sorban legyen izgalmas.Láttam már (nem végig) a Kaichou wa Maid-samát, amit nem lehet utálni (mert annyira magasan színvonalas), de nem volt igazán az én stílusom. Nem szeretem az érzelmes animéket, meg az ilyen "Kawaii" típusúakat. Belenéztem a Jigoku Shoujo ba is, nem volt rossz, de annyira sok mondanivalót nem tartalmazott. A Sword Art Online nem tetszett, elég gyenge volt. A free! és a Kuroko no Basket szintén nem volt számomra annyira izgalmas. Igen, kicsit finnyás vagyok de ennek ellenére az anime műfaj közel áll hozzám.

Köszönöm előre a segítséget.

ui.:a yaoi t nem részesítem előnyben. :DD

2013. aug. 15. 21:07
1 2
 11/12 anonim válasza:

Bocu No Pico

Csak vicceltem meg ne nézd :D

A 2. válaszoló mindent leírt amit érdemes megnézni.

2014. júl. 21. 03:19
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! milyen nosztalgikus, ezt a kérdéat majnem 1 éve raktam fel. Azóta annyi rohadt sok animét néztem. :D XD

ui: Persze, Boku no Pico, csakis. XD

2014. júl. 21. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!